Ramona Bădescu l-a întâlnit pe Donald Trump. Ce i-a propus pe loc fostului președinte american

Ramona Bădescu l-a întâlnit pe Donald Trump. Ce i-a propus pe loc fostului președinte american
Ce i-a propus Ramona Badescu lui Donald Trump

Ramona Bădescu și-a lăsat fanii mască atunci când a mărturisit că l-a cunoscut pe fostul președinte american Donald Trump. Unde a avut loc întâlnirea și ce invitație i-a făcut frumoasa actriță celebrului afacerist.

Ce i-a propus Ramona Bădescu fostului președinte american Donald Trump

Ramona Bădescu nu mai are nevoie de nicio introducere. Frumoasa româncă în vârstă de 52 de ani este una dintre cele mai apreciate și carismatice actrițe din România, cu o viață desprinsă din filmele de blockbuster.

Bruneta a fost invitată, de curând, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde i-a povestit moderatoarei TV despre cele mai savuroase episoade ale vieții sale. Puțini sunt cei care știau că fostul premier Ludivoc Orban i-a cântat o piesă la chitară, iar atunci când l-a cunoscut pe Donald Trump, Ramona Bădescu i-a făcut o propunere inedită.

Celebra actriță româncă i-a făcut o propunere incredibilă fostului președinte Donald Trump, pe vremea când acesta era doar un vestit și prosper om de afaceri. Ramona Bădescu i-a sugerat să organizeze un concurs de frumusețe în România, unde spune ea că sunt cele mai frumoase femei din lume. Răspunsul lui Donald Trump a făcut-o să zâmbească, la momentul respectiv.

„Donald Trump era la Moscova și era proprietarul brandului internațional «Miss Univers». O persoană puternică, nu prea zâmbea, un om uns cu toate alifiile. Dar uite că a pierdut alegerile, probabil, nu a folosit toate alifiile! Lui îi plac blondele, eu cred că am fost excepția.

Am discutat cu el, îl aveam alături pe agentul meu, nu voia să vorbească așa, cu oricine. L-am întrebat: «De ce nu organizăm un concurs de Miss în România, unde sunt cele mai frumoase femei?!». Și mi-a răspuns, cu vocea lui: «OK, OK, mă voi gândi!»”, a dezvăluit Ramona Bădescu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ramona Bădescu a făcut o pasiune pentru Alain Delon

Frumusețea și carisma Ramonei Bădescu au transformat-o în una dintre cele mai dorite femei de pe mapamond, vedeta fiind înconjurată de cei mai mari și cunoscuți actori străini.

Pe lângă Jach Nickolson și Gerard Depardieu, actrița a mărturisit că a avut o pasiune pentru legendarul actor francez Alain Delon.

Cei doi au colaborat pentru un spot publicitar în anul 1999, atunci când Ramona Bădescu aproape s-a înecat de emoții atunci când a aflat că va lucra alături de idolul ei din adolescență.

„La o reclamă pentru o companie de telefonie mobilă, Alain Delon mi s-a adresat: «Bon jour, Ramona!». Și m-a servit cu cireșe. De emoție mi-a rămas un sâmbure în gât, el încerca să mă liniștească, fiindcă nu mai puteam respira, a crezut că sunt emoționată!”, a mai spus Ramona Bădescu la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI