Ramona Bădescu pregătește un botez ca-n filme. Ce a recunoscut despre numele fiului ei

Ramona Bădescu pregătește un botez ca-n filme. Ce a recunoscut despre numele fiului ei
Ramona Bădescu pregătește un botez ca-n filme. Ce a recunoscut despre numele fiului ei. Sursa foto: stirimondene.fanatik. ro

Ramona Bădescu a devenit mamă la o vârstă înaintată astfel că, la 50 de ani, își trăiește viața din plin. Fiul vedetei a împlinit 8 luni, dar nu a fost botezat până acum. De vină sunt restricțiile impuse de epidemia de coronavirus, mai ales că vedeta trăiește în Italia, țară foarte afectată de pandemie.

Ramona Bădescu vrea un botez ca-n filme. Ce spune vedeta despre  numele fiului ei

Ramona Bădescu este supărată în această perioadă pentru că nu poate organiza botezul fiului său în vârstă de 8 luni, scrie click.ro. Vinovată este epidemia de coronavirus și regulile impuse de aceasta.

Având în vedere că Italia a fost una dintre țările extrem de afectate de pandemia de COVID-19, cu 231.139 de cazuri până în prezent și peste 33.000 de morți, restricțiile impuse au trebuit respectate cu strictețe. Abia cu data de 18 mai Italia a intrat în relaxare, a deschis magazinele și serviciile publice, iar oamenii trebuie să fie extrem de atenți.

Ramona Bădescu și fiul său
Ramona Bădescu și fiul său. Sursa foto: click.ro

Pandemia de coronavirus nu a lăsat-o să-și boteze copilul

Trebuie să păstreze distanța corespunzătoare și măsurile de igienă. Astfel, Ramona Bădescu așteaptă cu nerăbdare deschiderea restaurantelor și a îmbunăătățirii situației în ceea ce privește criza sanitară, ca să își poată boteza băiețelul.

Vedeta ar vrea să îl boteze pe micuț la Vatican. Pentru că nu a fost botezat, Ramona Bădescu s-a ferit să facă public numele fiului său. Numele micuțului este un adevărat mister.

Botezul va avea loc când criza sanitară va permite

Mă bucur de fiecare oră și moment petrecute alături de fiul meu și trăiesc din plin ceea ce mi se întâmplă acum. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și chiar dacă s-a întâmplat mai târziu, nu am nici un regret! Timpul trece extrem de repede, fiul meu a făcut deja 8 luni.

Ceea ce îmi doresc extrem de mult, cea mai arzătoare dorință a mea, este să pot organiza botezul copilului meu, pentru că din cauza acestei situații cauzate de coronavirus nu am putut face nimic. Așa că primul lucru pe care îl voi face imediat după ce se vor termina restricțiile și vom reveni cât de cât la normal, va fi botezul fiului meu, sper că acolo unde îmi doresc, la Vatican!”, a declarat Ramona Bădescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI