Raluca Turcan, informații de ultimă oră despre compania Coca Cola. Ce cifre a divulgat FOTO EXCLUSIV

Raluca Turcan, informații de ultimă oră despre compania Coca Cola. Ce cifre a divulgat FOTO EXCLUSIV
Informații spectaculoase despre Coca Cola. Raluca Turcan a lăudat compania

Raluca Turcan a participat la un eveniment important pentru compania Coca Cola, organizat în Ploiești. Ministrul Muncii a ținut și un discurs cu această ocazie, oferind informații prețioase despre brand-ul ce a aniversat 30 de ani pe piața din România.

Ce schimbări a adus Coca Cola în România. Raluca Turcan a făcut anunțul

Coca Cola se numără printre afacerile ce au contribuit la dezvoltarea economică, aducând, în același timp, foarte multe locuri noi de muncă pentru români. Compania a sărbătorit 30 de ani pe piața din țară cu un eveniment la care a fost invitată Raluca Turcan, dar și Tanczos Barna, Ministrul Mediului.

Ministrul Muncii a vorbit despre cifrele uluitoare la care a ajuns Coca Cola în România atunci când vine vorba despre salarii, angajați, locuri de muncă și investiții.  Raluca Turcan a declarat că respectiva companie a contribuit la dezvoltarea țării în ultimii 30 de ani.

„Dragi prieteni ai Coca Cola, astăzi pentru mine este o zi marcată de optimism.(…)

Cifrele investiției pe care dumneavoastră o reprezentați în România vorbesc de la sine: 1.500 de angajați, 15.000 cel puțin de locuri de muncă în lanțul valoric, 165 de milioane, suma plătită pentru salarii în România, 35 de milioane de euro investiți în România în perioada 2020-2021.

Toate acestea sunt cifre de dezvoltare, care au adus o plus valoare atât în afacerea pe care dumneavoastră o aveți aici, dar și în economia și societatea noastră.

România s-a schimbat mult în ultimii 30 de ani și nu pot să nu remarcă că dumneavoastră ați contribuit în această perioadă la această evoluție.”, a declarat Raluca Turcan, potrivit impact.ro.

Raluca Turcan: ‘Consolidarea fiscală în România nu este zdruncinată’

Criza sanitară din ultimul an și jumătate a făcut ravagii în toată lumea. Cu toate acestea, Raluca Turcan a susținut că se poate privi cu optimism către viitor, mai ales pentru că economia țării nu a fost puternic afectată. Mai mult, aceasta a precizat și ce își dorește să facă în mandatul său.

„Dincolo de criza politică, de probleme punctuale, cred că sunt linii mari care ar trebui să încurajeze. Acestea sunt valoarea investițiilor, numărul de locuri de muncă create, creșterea economică, după o perioadă de criză generată de criza sanitară, o creștere pe care dacă nu am fi avut-o n-am fi putut privi cu optimism către viitor.

Sunt atentă la măsurile active, de creare de forță de muncă, de sprijinire a oamenilor să intre în piața muncii, de sprijinirea celor afectați de pandemie, de asistența socială, de sprijin țintit pentru cei vulnerabili.

Așadar, în pofida situației economice mai dificile, consolidarea fiscală în România nu este zdruncinată, iar asta este o informație importantă pentru mediul de business din România.”, a mai transmis Raluca Turcan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI