Raluca Tănase de la Bambi, fără sutien la Bravo, ai Stil. Cum a apărut la Kanal D

Raluca Tănase de la Bambi, fără sutien la Bravo, ai Stil. Cum a apărut la Kanal D
Raluca de la Bambi, apariție incendiară. Cântăreața a defilat fără sutien la Bravo, ai Stil

Raluca de la Bambi a răscolit pe toată lumea aflată pe platourile de filmare. Bravo, ai Stil are parte de încă o concurentă care a îmvățat rapid să se „propună” și să le arate fanilor stiluri diverse. Cum și-a făcut apariția Raluca Tănase la ultima ediție a show-ului de modă?

Raluca Tănase de la Bambi, fără sutier. Apariție incendiară la Bravo, ai Stil

O nouă ediție, un nou stil vestimentar! Dacă până acum Raluca a demonstrat că este adepta unui stil clasic, deseori considerat de Raluca Bădulescu băbesc, acum a venit să demonstreze că poate și mai mult. Cunoscuta cântăreață a defilat cu nurii la vedere în ultima ediție a emisiunii de modă. Deși avea o poveste care să-i pună în evidență machiajul, fiind un ambasador al unui brand de make-up, aceasta a atras atenția tuturor către decolteul său. Frumoasa blondină a încins imaginația telespectatorilor și a dat peste nas tuturor care au crezut că nu poate aborda și alte stiluri.

„O noua editie @bravoaistil ne asteapta in seara asta. O primim cu bratele deschise pe @eusuntoanaradu sau nu? ?? Photo credits? @danniculescu 9 la 1206”, a fost mesajul din dreptul fotografiei postate de Raluca. Majoritatea fanilor au încurajat-o să încerce cât mai mult și i-au promis că îi vor fi alături. De asemenea, cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au făcut-o și pe ea să vină cu o promisiune, aceea de a avea la purtător aceeași atitudine ca și până acum.

Raluca de la Bambi, apariție incendiară la Bravo, ai Stil. Cântăreața a defilat fără sutien
Raluca de la Bambi, apariție incendiară la Bravo, ai Stil. Cântăreața a defilat fără sutien

Oana Radu se alătură show-ului de modă

Oana Radu a slăbit 34 de kilograme în scurt timp, a trecut prin cea mai grea lecție oferită de viață, moartea persoanei dragi, iar acum a decis să accepte provocarea Bravo, ai Stil. Tânăra a defilat pentru prima oară în platoul emisiunii de stil și și-a propus ca miza competiției să fie: naturalețea și transparența.

„Mizez pe naturalețea mea în această competiție, sunt un om foarte natural, transparent și foarte asumat, prin urmare consider că voi reuși. ineînțeles că îmi voi apara alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul. Nu cred în alianțe, mai ales într-o competiție. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua”
Oana Radu