Raluca Zenga duce o viață de lux alături de Walter Zenga. Cum s-a transformat după ce a devenit celebră FOTO

Raluca Zenga duce o viață de lux alături de Walter Zenga

Fotbalistul Walter Zenga s-a căsătorit, în 2005, cu Raluca Rebedea. Cum s-a transformat femeia după ce a devenit celebră?

Raluca Zenga duce o viață de lux alături de Walter Zenga

În 2005, Walter Zenga s-a însurat, pentru a treia oară, în România, țară în care a înregistrat cele mai bune rezultate din cariera sa de antrenor, dar în care a suferit și o dezamăgire provocată de demiterea sa prematură de la Steaua, cu trei etape înainte de a avea posibilitatea să culeagă laurii muncii sale. La acea vreme, căsătoria italianului a stârnit interes în rândul mass-media, dar, ciudat, nu și în cel al foștilor săi colaboratori din fotbalul românesc.

Raluca Zenga duce o viață de lux alături de Walter Zenga. Cum s-a transformat după ce a devenit celebră FOTO
Raluza și fotbalistul italian Walter Zenga s-au căsătorit în 2005. Cuplul are acum doi copii și duce o viață de lux pe alte meleaguri

Vicențiu Iorgulescu, directorul sportiv al clubului FC National, și Massimo Pedrazzini, fostul său secund de la Steaua, au fost singurii care au onorat invitația prietenului lor la cununia civilă. Îmbrăcați după ultima modă de la Milano, Walter și Raluca au coborât în fața primăriei Sectorului 1 dintr-o mașină de teren Hyundai Santa Fe, iar după oficierea cununiei cei doi miri și-au schimbat verighetele, care au costat aproximativ 4.000 de euro.

Cum s-a transformat după ce a devenit celebră?

Anii au trecut, iar cuplul se poate bucura de doi copii, dar și de o viață frumoasă, în emiratul care le-a devenit deja ”acasă”. De altfel, trecerea anilor se poate observa și din fotografiile mai vechi cu cei doi, ori…trecerea anilor nu se poate observa văzându-le, căci Raluca pare acum mai tânără decât în imaginile din arhivă.

Schimbarea este vizibilă, dar și moda are vina ei, căci vedeta avea sprâncenele conturate după cum era trendul, buzele roz la fel cum doreau toate fetele acelor timpuri, iar machiajul ochilor exagerat după cum purtau toate doamnele perioadei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI