Raluca Pastramă s-a îmbogățit în pandemie. Din ce a făcut foarte mulți bani

Raluca Pastramă s-a îmbogățit în pandemie. Din ce a făcut foarte mulți bani
Raluca Pastramă și Pepe au avut afaceri împreună

Pe vremea când Raluca Pastramă era măritată cu Pepe, cei doi și-au deschis o afacere. Grădinița „Rosa Maria” a fost înființată de cei doi în 2017, și de atunci lucrurile au mers bine. În timpul divorțului, după mai multe scandaluri, Pepe a decis să renunțe la afacere. Astfel că acum, Raluca Pastramă este singura deținătoare a afacerii.

Raluca și Pepe au avut afaceri împreună

În cei opt ani cât au fost căsătoriți Raluca Pastramă și Pepe, în afară de parteneri de viață, au fost și parteneri în afaceri. În urmă cu patru ani cei doi demarau o afacere relativ profitabilă. După ce au cumpărat casa în care Raluca a copilărit, cei doi deschideau acolo o grădiniță, „Rosa Maria”. Firma care deținea grădinița situată la Piața Obor, îi avea pe Rauca Pastramă și Pepe acționari. De altfel, la vremea aceea, Pepe era mândru de această realizare, el fiind cel care anunța deschiderea grădiniței. Conform unor surse, cei doi ar fi cumpărat casa cu 450.000 de euro.

”A fost ideea Ralucăi, soția mea, să facem o grădiniță. Hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădinița va funcționa în casa în care a copilărit Raluca.

Am cumpărat-o noi, este situată undeva în zona Bucur Obor. Este o casă foarte mare, costruită cu suflet de socrul meu. Grădinița se va numi Rosa Maria”, povestea Pepe în 2017.

În timpul divorțului, după ce Raluca l-ar fi acuzat că Pepe ar fi agresat-o, artistul a decis excluderea ei din acționariatul firmei. La scurt timp, însă, Pepe renunță la demers și îi cedează partea sa de afacere Ralucăi. Astăzi, Raluca Pastramă este singura acționară a firmei.

Raluca Pastramă a reușit să-și mențină deschisă grădinița

Deși anul trecut, din cauza pandemiei, mai multe instituții de acest gen au fost nevoite să se închidă, Raluca Pastramă a reușit să-și mențină afacerea pe linia de plutire. În același timp a reușit să-și mențină și cei 8 angajați ai grădiniței. Conform datelor financiare pentru 2020, Raluca Pastramă a înregistrat un profit de 33.836 lei.

Tot la finele anului s-a constatat că cifra de afaceri a fost în valoare de 473.179 lei. Dacă în 2019 firma înregistra datorii în valoare de 810.612 lei, la finele lui 2020 mai avea doar 589.649 lei. Conform acelorași date, Raluca Pastramă mai are în conturile firmei 43.894 de lei.

Dacă ne luăm după aceste date, am putea spune că Raluca Pastramă se pricepe la afaceri și că a încheiat, relativ, bine anul 2020. Rămâne să vedem cum se va descurca și în 2021, și care vor fi veniturile și profitul la final de an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI