Raluca Pastramă, mesaj cu subînțeles pentru Pepe? ‘Dacă o iubești, o uzi’

Raluca Pastramă, mesaj cu subînțeles pentru Pepe? ‘Dacă o iubești, o uzi’
Raluca Pastrama, mesaj subtil pentru Pepe?!

Divorțul neașteptat dintre ei doi revine la suprafață. Cu toate că lucrurile s-au reglat între ei, Raluca pare să aducă din nou în prim-plan trecutul. Discretă încă de la începutul despărțirii, mama copiilor cântărețului a ales și de această dată să se exprime printr-un mesaj cu subînțeles.

Raluca Pastramă, mesaj cu subînțeles pentru Pepe? Ce a scris aceasta pe rețelele de socializare?

Raluca Pastramă lasă de înțeles că ar fi din nou îndrăgostită. Bruneta s-a dat de gol prin cadrul unui mesaj de pe rețelele de socializare, consideră și fanii care o studiază atent.

Deși toți au crezut că după anunțul cutremurător urmează și o împăcare deosebită, foștii soți Pascu au semnat actele de divorț și au pus punct unui mariaj care începea în urmă cu 8 ani.

Amintim că despărțirea a fost anunțată în mod oficial de către juratul de la „Next Star”. Acum ambii sunt liberi de „contract” și își pot trăi după bunul plac viețile. Ceea ce a atras atenția recent a fost filmulețul postat de Raluca ce avea în interiorul său un mesaj destul de siropos, parcă dedicat unei persoane iubite.

Se pare că în mintea și sufletul acesteia se duc niște lupte, iar ea se află între plăcere și simpatie față de o persoană. ”Diferența dintre a plăcea și a iubi. Buddha a răspuns foarte frumos la întrebarea asta. A spus așa: ”Dacă îți place o floare, o rupi! Dacă o iubești, o uzi”, se arată în postarea făcută de fosta soție a latino lover-ului.

„Ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Copiii noștri sunt mai presus de orice”

”În primă fază, când ne-am despărţit, normal că au avut întrebări şi nu ştiau ce se întâmplă, nu au înţeles foarte bine. Sunt, totuşi, destul de micuţe, dar am stat, le-am explicat cu bine, au înţeles uşor, uşor. Au acceptat situaţia că nu au avut ce să facă, apoi când a fost scandalul au fost puţin debusolate pentru că au fost implicate şi ele că nu s-a putut altfel, dar acum sunt extrem de bine. Sunt foarte bine, chiar au înţeles foarte, foarte bine situaţia. Sunt fericite şi la mine, sunt fericite şi la el, ne înţelegem bine, asta e tot ce contează. Până la urmă dacă fac să fie totul bine, şi eu, şi el, facem pentru copiii noştri că sunt mai presus de orice discuţii şi de orice bani, şi de orice averi. Sunt copiii mei”
Raluca Pastramă (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI