Raluca Pastramă, surprinsă pupând alt bărbat de Valentine’s Day. Ce i-au comentat fanii imediat

Raluca Pastramă, surprinsă pupând alt bărbat de Valentine’s Day. Ce i-au comentat fanii imediat
Raluca Pastramă a fost surprinsă pupând alt bărbat de Valentine’s Day

Anul acesta, Raluca Pastramă și Pepe au petrecut diferit sărbătoarea iubirii, Valentine’s Day. Dacă artistul a ținut un concert live, pe Youtube, alături de cântăreața Raluka, bruneta a ales să petreacă în compania fratelui ei, cu care s-a pozat în timp ce-l săruta pe obraz. Neștiind acest detaliu, fanii au comentat aspru gestul său, susținând că îi stătea mai bine la brațul lui Pepe. Raluca a explicat acest aspect, folosind câteva puncte de suspensie, semn că a rămas uimită de reacțiile create în urma fotografiei postate.

Raluca Pastramă, cu fratele de Valentine’s Day. Fanii au crezut că e vorba despre un nou bărbat în viața sa

Raluca Pastramă are o relație apropiată cu fratele său, Bombo, care i-a fost alături de la începutul divorțului de Pepe, fiind prezent chiar și în ziua când cei doi au semnat actele de divorț la notar. Sprijinul necondiționat pe care fratele i-l oferă a făcut-o pe aceasta să îl răsplătească într-o zi a exprimării dragostei, fie ea și frățească. „Sufletul meu bun”, a notat bruneta în dreptul unei imagini în care își pupă fratele pe obraz.

Neștiind cine este bărbatul cu care s-a pozat, un urmăritor i-a comentat: „Mai bine îți stătea cu Pepe”. Replica a sosit imediat, pentru a nu lăsa loc de interpretări, deși Bombo era etichetat în fotografie. „Este fratele meu…”, a scris Raluca, ușor resemnată de situație și totodată conștientă că până ce lucrurile se vor netezi în viața personală va fi cuplată cu fiecare bărbat în preajma căreia va fi văzută.

Au divorțat la notar 

O astfel de înfățișare pentru divorț în fața notarului nu ar trebui, în mod normal, să dureze mai mult de jumătate de ceas, dacă ambele părți sunt de acord cu toate condițiile și sunt hotărâte să facă acest pas. Raluca și Pepe, în schimb, au petrecut mai mult de două ore jumătate.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus! E foarte bine.

E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!”, a declarat Pepe la ieșirea de la notar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI