Raluca Pastramă, lovitură dură lui Pepe. Artistul e disperat, ce a putut să îi facă soția lui

Raluca Pastramă, lovitură dură lui Pepe. Artistul e disperat, ce a putut să îi facă soția lui
Raluca Pastramă, o nouă lovitură pentru Pepe. Ce i-a făcut artistului

„Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni. Eu sunt cel mai bun și calm om din lume. Problema mea este că sunt argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul”, a spus Pepe într-un interviu acordat în fața Judecătoriei Sectorului 2, când a depus o contestație împotriva ordinului de protecție depus de Raluca Pastramă, pe motiv că ar fi agresat-o de față cu cele două fetițe ale cuplului. Între timp, soția acestuia a renunțat la eliberarea respectivei restricții. Acum, Pepe încearcă să avanseze în procesul de câștigare al copiiilor lor. În schimb, potrivit unor surse citate de CanCan, nici Raluca Pastramă nu se lasă mai prejos.

Raluca Pastramă îl lovește acolo unde-l doare. Nu le-ar fi lăsat pe fetițe să-i răspundă lui Pepe la telefon

Deși nu se preconiza, mai ales dacă este să ne bazăm pe primele declarații făcute de Pepe, când a anunțat separarea dintre el și Raluca Pastramă, divorțul celor doi se încâlcește pe zi ce trece, căci în ecuație intră acuzații șocante, cum ar fi infidelitatea ei față de el, apoi ordinul de restricție depus de ea împotriva lui. Mai mult, un alt motiv de supărare pentru artist este faptul că, potrivit sursei citate, Raluca îi permite să-și vadă copiii doar când dorește ea.

De asemenea, s-ar părea că femeia a făcut și un gest care l-a deranjat extrem de tare pe artist: nu le-a lăsat pe cele mici să-i răspundă la telefon. În schimb, în cazul în care situația va fi în favoarea cântărețului, acesta este hotărât să nu îi facă nicio nedreptate Ralucăi Pastramă și să-i permită să vadă fetițele oricând își dorește.

Pepe vrea ca divorțul dintre el și Raluca Pastramă să se încheie cât mai repede. Artistul e dispus să plătească

Totodată, pentru ca scandalul să se termine mai repede, Pepe trece la negocieri. El își dorește ca domiciliul fetelor să nu fie schimbat, rămânând în continuare la el. Pentru acest lucru, este dispus să îi ofere Ralucăi orice, inclusiv o sumă considerabilă de bani.

De cele mai multe ori, minorii rămân în custodia mamei. Doar în situații speciale acest lucru se schimbă. Pe asta mizează și artistul, căci soția sa nu are un venit stabil și nici un domiciliu, astfel că cea mai bună variantă pentru confortul fetițelor, din punct de vedere legal, ar fi aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI