22 oct. 2024 | 17:53

Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim după ce a distribuit filmări cu ea în ipostaze intime: „O plângere penală extraordinar de frumoasă”

Monden
Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim după ce a distribuit filmări cu ea în ipostaze intime:

Scandalul dintre Raluca Pastramă, Ibrahim, și Pepe pare să fie departe de a se încheia. Raluca a decis să-l dea în judecată pe Ibrahim, fostul ei soț, după ce acesta i-a trimis lui Pepe imagini compromițătoare cu ea, pe care artistul le-a prezentat în emisiunea „Un Show Păcătos”.

În aceste filmări, Raluca apare într-o stare euforică și dezbrăcată, ceea ce a dus la noi tensiuni între toți cei implicați. Raluca a subliniat într-o declarație pentru Spynews.ro că nu ea a fost cea care a provocat acest scandal, ci Pepe.

„Nu eu am provocat discuția aceasta… la finalul discuției, Pepe a zis că ‘ei se drogau, iar fetele erau în casă’. Aici am intervenit eu. El a invocat primul discuția și eu am intervenit ca să mă apăr,” a declarat Raluca.

Ea a explicat că în filmările prezentate, ea mânca o shaorma pe toaletă alături de Ibrahim, dar nu consideră că e nimic ieșit din comun în acest comportament, mai ales că se afla în intimitatea casei lor.

„Pot să fac ce vreau cu soțul meu. Nu știam că oamenii în casă la ei trebuie să stea cu fulare și căciuli,” a mai adăugat ea ironic.

Reacția Ralucăi la acțiunile lui Ibrahim și Pepe

Raluca a fost fermă în declarațiile sale, afirmând că va depune o plângere penală împotriva lui Ibrahim pentru distribuirea acestor imagini.

„Dacă Ibrahim nu a avut caracter, nu are bărbație, și bun simț, în urma acestor fapte o să aibă o plângere penală extraordinar de frumoasă,” a spus Raluca, clarificând că fostul ei soț i-a trimis lui Pepe acele filmări, care au fost apoi prezentate la televiziune.

Ea a adus acuzații și mai dure la adresa lui Ibrahim, menționând că el a fost cel care a consumat substanțe interzise, nu ea, și că relația lor s-a destrămat din cauza problemelor acestuia.

„Eu mi-am dorit să salvez căsnicia… dar nu s-a putut, el nu s-a vindecat,” a explicat Raluca, referindu-se la faptul că l-a trimis la o clinică de dezintoxicare.

Atacul la adresa lui Pepe: „O răzbunare personală”

Raluca consideră că tot ce face Pepe în acest moment este doar o răzbunare personală și că el încearcă să o denigreze în fața publicului.

„Cum poți tu să vii la TV și să spui că te lupți pentru copiii tăi, dar să zici că ai niște filme porno cu mine?,” a întrebat retoric bruneta, exprimându-și dezamăgirea față de fostul soț.

În final, Raluca a sugerat că Pepe ar folosi acest scandal pentru a atrage atenția, având în vedere că „nu mai are succes în carieră.” Ea a clarificat că ieșirile ei publice nu sunt pentru a alimenta scandalul, ci pentru a-și apăra imaginea.

„Eu dacă am ieșit, am ieșit doar pentru a-mi spăla imaginea pe care el a murdărit-o fără niciun drept,” a conchis Raluca.

Astfel, conflictul dintre Raluca, Pepe și Ibrahim continuă să fie intens mediatizat, iar Raluca pare hotărâtă să meargă mai departe cu acțiunile legale împotriva fostului ei soț, Ibrahim.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Singurul împărat roman care nu a suferit nicio înfrângere. A scris istorie
Click.ro
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani
Digi24
Adelina Pestrițu și-a arătat BUSTUL pe Internet. Imagini INCENDIARE cu bruneta!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Ilegal prin lege. Românii NU mai pot crește aceste animale. Decizia a venit azi, 22 octombrie
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro