De ce se ceartă Raluca Dumitru cu concurenții de la Survivor România 2021. S-a aflat motivul adevărat

De ce se ceartă Raluca Dumitru cu concurenții de la Survivor România 2021. S-a aflat motivul adevărat
De ce se cearta Raluca Dumitru cu concurentii de la Survivor Romania 2021

Raluca Dumitru a avut un schimb de replici cu Culiță Sterp care s-a lăsat cu un gest urât făcut de concurenta Survivor. La acel moment, Faimosul i-a atras atenția că nu e frumos ce face.

De ce se ceartă Raluca Dumitru cu concurenții de la Survivor România 2021

A avut loc un conflict între Culiță și Raluca Dumitru. După ce Faimosul a numit-o falsă pe colega lui, aceasta i-a aruncat cu nisip în față cântărețului. Enervat la culme de gestul ei, Culiță i-a spus că este „țărancă și are un comportament de mahala”.

Acum, Geta Sterp, sora lui Culiță, și Izabela, prietena cea mai bună a Ralucăi Dumitru, au vorbit despre disputa dintre cei doi.

„Nu am înțeles de ce a făcut atâta caz de la un asemenea gest. El a fost cel care a tot înțepat-o. Dacă i-a intrat nisip în gură, înseamnă că vorbea în momentul ăla. Dacă nu vorbea, nu îi intră nisip în gură”, a spus Izabela.

Ce spune sora lui Culiță despre conflictul cu Raluca Dumitru

Pe de cealaltă parte, sora lui Culiță spune că Faimosul a fost „drăguț”, pentru că la cât îl știe de impulsiv, ar fi putut reacționa mult mai rău și chiar să fie violent.

„Mi s-a părut că a fost destul de temperat, mă așteptăm să reacționeze și mai impulsiv, după cum îl știu eu pe el. Mi s-a părut că a fost chiar drăguț.

Din câte îl știu pe el în viață de zi cu zi, dacă era în trafic și îi tăia cineva fața, era în stare să se dea și jos și să îl ia la bătaie.

Bine, nu era cazul, mai ales cu o fată. Dar nu ar fi reacționat așa dacă nu făcea ea gestul. Probabil a avut și Raluca motive, Culiță a fost cel care a ațâțat-o. Nu cred că a fost o glumă, aşa a simţit el pe moment.

El e foarte supărat, îl macină gândul că e departe. Din păcate, din ce am văzut la Consiliu, aşteaptă să vină acasă. Îi e foarte dor de noi, de Daniela, mai ales că urmează să devină tătic”, a spus Geta Sterp la Teo Show.

În plus, a spus Izabela, Raluca Dumitru ar fi reacționat după ce Culiță a atacat-o în repetate rânduri. Ea a mai dezvăluit că Faimoasa are un comportament exagerat atunci când îi este foame și a încercat să îi găsească scuze.

 „A fost o reacţie, el a tot atacat-o de-a lungul timpului. Este prietena mea de 15 ani, a fost un gest instinctiv, e clar.

S-a făcut mult caz pentru un incident, dar acolo totul e văzut cu alţi ochi. Raluca are o problemă cu mâncarea, face urât când îi este foame. Cred că îi era foame când a aruncat cu nisip în Culiţă. Ea nu a avut timp să îşi facă strategii, timpul a fost scurt. A aflat din scurt ca va pleca în Dominicană”, a spus prietena Ralucăi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI