Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, surprinși împreună, în acest weekend. Cum se recuperează designerul

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, surprinși împreună, în acest weekend. Cum se recuperează designerul
Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu și-au petrecut weekendul împreună

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu s-au fotografiat împreună în acest weekend. Jurații de la Bravo, ai stil au postat poza pe rețelele de socializare, unde au primit zeci de mii de aprecieri din partea fanilor. Aceștia i-au transmis lui Botezatu să se facă bine cât mai repede, întrucât vor să îl vadă din nou la televizor.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu și-au petrecut weekendul împreună

Cătălin Botezatu a suferit recent o serie de intervenții chirurgicale în Turcia, în urma unor complicații la colon. Designerul a ținut legătura cu fanii de pe patul de spital, însă aceștia s-au temut că nu îl vor mai putea vedea vreodată la televizor. După ce a fost externat și s-a întors în România, juratul de la Bravo, ai stil a fost invitatul lui Teo Trandafir la Kanal D, unde a oferit mai multe detalii despre starea lui de sănătate și a anunțat că va participa în continuare la evenimentele publice. Fanii au fost în al nouălea cer în momentul în care vedeta le-a transmis că nu renunță nici la televiziune.

„Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Botezatu la Kanal D.

Raluca Bădulescu a lăsat de înțeles și ce se va întâmpla cu Cătălin Botezatu la Bravo, ai Stil. În continuarea descrierii foto, vedeta Kanal D a subliniat că în curând emisiunea va reveni pe micile ecrane cu tot cu juratul Cătălin Botezatu la manșă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#perfectsunday #myking @catalinbotezatu1 ?❤️ . #makingof #photoshooting @hardot_official #newcollection #comingsoon‼️ . @kanaldromania @bravoaistil

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu) pe


În acest weekend, Cătălin Botezatu și-a petrecut timpul în compania colegei sale de platou Raluca Bădulescu. Cei doi s-au fotografiat împreună în timp ce își beau cafeaua, iar după ce au postat poza pe Instagram au primit zeci de mii de aprecieri din partea fanilor.

„Sănătate, Cătălin! Ne rugăm pentru tine”, a transmis un admirator, în timp ce altul a comentat: „Sunteți number one! Multă sănătate lui Botezatu!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI