Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities. Cum vor apărea concurentele astăzi, la Kanal D

Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities

Noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” începe astăzi, 22 ianuarie, la ora 22:00. Primele imagini cu divele show-ului de fashion.

Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities

În această seară, la ora 22:00, începe bătălia stilistică ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Emisiunea cu și despre stil va putea fi urmărită patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă. Serile de Gală vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00. În serile de sâmbătă, telespectatorii vor afla cine se află în topul preferințelor și cine părăsește competiția stilului.
Cele nouă concurente sunt: Andreea Tonciu, Bianca Giurcanu, Theo Rose, Deea Codrea, Gina Chirilă, Calina Dumitrescu, Raluca Tănase, Maria Ilioiu și Bianca Rus, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, sunt gata pentru întâlnirea cu publicul.

Cele nouă curajoase deja celebre sunt gata de show. Emoționate, dar hotărâte să câștige marele titlu de ”cea mai stilată femeie din România”, concurentele scot arsenalul vestimentar din dotare, își fac strategiile și posibile aliate. Primele imagini din acest sezon au fost scăpate deja pe internet, iar ele ilustrează o explozie de culori, țetături, strălucire, accesorii extravagante și defilări de modă spectaculoase.

Care e marele premiu?

„La ”Bravo, ai stil! Celebrities” dăm trendul în moda din România! Mi-a fost foarte dor să anunț startul defilărilor concurentelor!”, declară Ilinca Vandici.

De menționat este că bătălia stilistică are și o recompensă pe măsură. Cea mai stilată celebritate din țara noastră, victorioasa show-ului, va intra în posesia premiului de 100.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI