Raluca Bădulescu a dat cărțile pe față despre Andreea Marin: ”Eu am boală pe ea”. Care e motivul

Raluca Bădulescu a dat cărțile pe față despre Andreea Marin: ”Eu am boală pe ea”. Care e motivul
Raluca Bădulescu a dat cărțile pe față despre Andreea Marin

Cine ar fi crezut că Raluca Bădulescu are o problemă cu Andreea Marin? Ce a dezvăluit jurata de la „Bravo ai Stil!” despre fosta Zână a Surprizelor în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D: „Eu am boală pe ea”. Care este motivul. 

Raluca Bădulescu a dat cărțile pe față despre Andreea Marin

Raluca Bădulescu este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute și mediatizate vedete din România. Jurata de la Bravo ai Stil! a fost invitata lui Teo Trandafir la emisiunea sa, Teo Show, de la Kanal D, acolo unde ea și Cătălin Botezatu au o rubrică specială în care comentează stilul vestimentar al persoanelor publice din România.

De data aceasta, Andreea Marin a fost vedeta prinsă în vizorul celor doi jurați de la Bravo ai Stil! Celebrul designer Botezatu a criticat stilul vestimentar al frumoasei brunete, legându-se de lungimea incorectă a pantalonului și a purtării nepotrivite a gulerului.

„Indiferent că e pe mov, nu e pe gustul meu. Lungimea pantalonului nu e corectă, se vede prea mult glezna. Niciodată nu se poartă aşa gulerul peste cămaşă. Nici ochelarii nu se potrivesc foarte bine”, a spus Cătălin Botezatu la emisiunea Teo Sow, de pe Kanal D.

Ce operație estetică și-a făcut Raluca Bădulescu

Momentul culminant a fost cel în care Raluca Bădulescu a desființat-o pe vedeta de la TVR. Blondina a spus despre iubita lui Adrian Brîncoveanu că apare bine înbrăcată doar atunci când realizează anumite editoriale. Mai mult de atât, jurata de la Bravo, ai Stil! a mărturisit care este motivul pentru care „are boală” pe Andreea Marin:

„Ce să zic?! Geanta e prea mare, nu are nicio legătură cu pantofii. Nefericită combinaţie… Andreea Marin a avut ţinute bune doar în editoriale. În viaţa de zi cu zi, nu se îmbracă bine. Eu am boală pe ea pentru că a fugărit nişte câini pe stradă”, a completat Raluca Bădulescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Controversata vedetă ține foarte mult la silueta sa și la felul în care arată, apariție pentru care a muncit foarte mult, de-a lungul timpului. După ce a suferit o operație de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu a apelat, din nou, la ajutorul medicului estetician pentru a face o abdominoplastie.

„Raluca și-ar fi făcut abdominoplastie ca să scape de colăceii de pe burtică. Începuse să ia în greutate și a încercat să slăbească, dar n-a reușit. Și-ar fi făcut această operație ca să scape de grăsimea acumulată în zona abdomenului și să nu mai fie nevoită să o mascheze cu ținute. Ea s-ar fi operat la o clinică privată”, susțin surse din anturajul vedetei Kanal D, potrivit ciao.ro.