Catinca Roman, acuze grave la adresa lui Cătălin Botezatu. Ce ar fi făcut la Bravo, ai stil!, de fapt

Catinca Roman, acuze grave la adresa lui Cătălin Botezatu. Ce ar fi făcut la Bravo, ai stil!, de fapt
Ce acuzatii grave face Catinca Roman la adresa lui Catalin Botezatu

Catinca Roman duce scandalul ”Bravo, ai Stil Celebritis” la un alt nivel prin afirmațiile sale, afirmații care au fost în ton cu spusele Cristinei Șișcanu, acelea că a auzit zvonuri că Botezatu ar fi luat bani ca să o favorizeze pe Andreea Tonciu în acest concurs.

Catinca Roman, acuze grave la adresa lui Cătălin Botezatu

Amintim că fiica Catincăi Roman a fost concurentă în show-ul Bravo ai Stil! Celebrites. Ea a ajuns însă să renunțe la acest show pe motiv că nu a mai putut suporta atacurile Andreei Tonciu la adresa ei. Ea ar fi fost de mai multe ori la un pas să leșine din cauza presiunilor Andreei Tonciu, care o ”terioriza” grav pe tânăra de 20 de ani. Atunci, au existat chiar zvonuri că există o strategie gândită de fina Anamariei Prodan de a o elimina  din concurs. Însă bomba avea să explodeze atunci când Cristina Șișcanu l-a întrebat pe Cătălin Botezatu următoarele:

”L-aș întreba pe domnul Botezatu dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu, foloase de orice natură, fie bani, fie de altă natură, din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu sau rugăminți sau solicitări pentru a o susține și a o favoriza?”.

Cum s-a apărat Cătălin Botezatu

Atunci, Cătălin Botezatu a negat imediat orice astfel de intervenție:

 ”Cred că mă aflu la un nivel financiar extraordinar… Nu sunt de cumpărat, nu sunt de vânzare. Trebuie să ai foarte mulți bani ca să mă cumperi pe mine, Cătălin Botezatu, și nici nu m-aș preta, ca jurat, la așa ceva. Răspunsul este NU și tot hate-ul pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorită unei prietenii cu fina ei, este vorba Anamaria Prodan, cu care m-am văzut în această perioadă doar o dată și m-a întrebat doar atât: ”Ce face nebuna aia a mea?”. În rest, n-a avut nici măcar vreo intervenție telefonică sau ceva de genul acesta”, a spus Cătălin Botezatu, jurat în această emisiune.

Acum, Catinca Roman, mama Călinei, a declarat că și la urechile ei au ajuns aceleași zvonuri, cum că Botezatu ar fi primit bani ca să o favorizeze pe Andreea Tonciu.

”Am sunat și am felicitat-o pe Cristina Șișcanu pentru curajul ei. Sigurul din juriu care e calificat este Maurice Munteanu. Am auzit și eu că sunt zvonuri că Botezatu ar fi luat bani de la Anamaria Prodan ca să o favorizeze pe Tonciu. S-a văzut clar că o favoriza pe Tonciu”, a spus Catinca Roman pentru click.ro. Mai mult decât atât, aceasta spune că și atitudinea Ralucăi Bădulescu vizavi de fiica sa a deranjat-o.

„Și Raluca m-a deranjat. Mă aducea mereu în discuții. Eu nu mi-am criticat colegii de breaslă, eu nu am criticat-o, deși am avut ocazia. Când era plinuță i-am luat apărarea, m-a dezgustat un pic. I-a zis Calinei la un moment dat: ”Hai ca maică-ta n-o fi vreun fashion icon!”, a mai declarat Catinca Roman pentru aceeași sursă.

Anamaria Prodan a răbufnit

Auzind aceste comentarii, Anamaria Prodan nu a tăcut și s-a dezlănțuit, de acolo, din Dubai, făcând afirmații dure pentru cei care acuză că ea l-ar fi plătit pe Botezatu ca să țină cu Andreea Tonciu.

„Eu și Bote suntem ca o familie. Sunt oameni care nu înseamnă nimic pe pământ. Oameni care au făcut umbra pământului aiurea. Pe Bote, pe Anamaria Prodan în 1000 de vieți nu are cum să-i cumpere nimeni. Noi ne-am născut lideri. Oile care dau declarații și se bagă în seamă nu trebuie luate în seamă. Nu mă interesează emisiunile din România sau concursurile. Dacă vorbim despre fotbal vă raspund cu plăcere. Restul habar nu am. Nu știu dacă am urmărit vreodată în viața mea un concurs sau ceva de genul. Deci … apă de ploaie, ce contează neaveniții?!”,  a spus și Anamaria Prodan, contactată de Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI