Raiffeisen, veste uriașă pentru mii de români. Ce clienți sunt vizați de decizie

Raiffeisen, veste uriașă pentru mii de români. Ce clienți sunt vizați de decizie
Recomandările unei bănci din România pentru clienții ei. Decizia importantă care îi privește pe mulți

Decizie foarte importantă luată de Raiffeisen Leasing. Această bancă a hotărât să vină în sprijinul clienților afectați de pandemia Covid-19 și le oferă acestora posibilitatea de a opta pentru o perioadă de grație de până la 3 luni pentru plata capitalului.

Să facă apel la semnătura electronică. E la fel de valabilă ca semnătura olografă
Să facă apel la semnătura electronică. E la fel de valabilă ca semnătura olografă

Raiffeisen: clienții să facă apel la semnătura electronică

De asemenea, banca ia în considerație posibilitatea prelungirii cu trei luni a perioadei contractului de leasing.

„Suntem pregătiţi la nivel strategic şi operaţional să fim alături de clienţii noştri prin măsuri de suport rapide şi flexibile pentru nevoile provocate de pandemia COVID-19. Discutăm cu fiecare client din domeniile de activitate afectate pentru a înţelege situaţia cu care se confruntă şi stabilim împreună în ce manieră îi putem sprijini. Este o perioadă în care cu toţii avem nevoie de veşti bune şi optimism şi ne dorim ca prin măsurile luate să aducem un plus de confort clienţilor în relaţia cu Raiffeisen Leasing şi să îi asigurăm că suntem alături de ei pentru a-i ajuta să depăşească provocările actuale”, (Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing).

Raiffeisen Leasing adresează clienților rugămintea de a utiliza serviciul de semnătură electronică în relația cu compania. Acest serviciu e pus la dispoziția clienților din 2019. Semnătura are valoare legală și, juridic, e la fel de validă ca semnătura olografă.

Vorbim de o procedură online, fără hârtie, pe o platformă securizată și certificată și durează în jur de două minute. Soluţia de semnătură electronică la distanţă este certificată QSCD, în conformitate cu Regulamentul eIDAS.

Agențiile sunt igienizate pentru siguranța clienților

De asemenea, pentru evitarea contactului om la om, Raiffeisen le sugerează clienților săi să utilizeze mai mult serviciul de online banking și să nu vină în agenții decât în cazuri de extremă urgență.

Raiffeisen Leasing asigură că interacțiunea dintre angajații băncii și clienți se face în condiţii de maximă siguranţă pentru sănătatea acestora şi pentru limitarea răspândirii virusului.

Prezentă din 2002 pe piața românească, Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt persoane juridice și persoane fizice. Compania e prezentă în toate oraşele mari din România prin agenţiile Raiffeisen Bank.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI