Isterica de la „să sune telefonul” a reapărut in plină pandemie. Ce le-a spus telespectatorilor

Isterica de la

Adela Lupșe, cunoscută drept una dintre cele mai isterice prezentatoare de televiziune, a reapărut. De data aceasta nu a venit în atenția fanilor pe micile ecranelor, ci în mediul online, cu un avertisment. Ce le spune românilor în plină pandemie?

Adela Lupșe, mesaj pentru români în plină pandemie

Distracția acum câțiva ani era altfel, iar unul din cel mai amuzante lucruri era să râzi cu prezentatorul unei emisiuni, mai ales de tip concurs, prin intervenție telefonică. Cine nu ține minte replicile momorabile petrecute în platourile de filmare dintre moderatoare și românii de acasă? Adela a rămas în mintea tuturor drept isterica de la „să sune telefonul.” De asemenea, de amintit peste ani și ani a rămas și domnul Stanciu…sau domnul Spanciu ori Danciu.

Un clip care a făcut cândva senzație pe internet a fost cel cu o prezentatoare de la un post local care nu a reușit nici în ruptul capului să înțeleagă numele unui invitat telefonic. „Stanciu, cu S de la sarmale!”, pune capăt acesta momentului de-a dreptul penibil. Ei bine, Adela nu a reușit să fie uitată așa ușor ca ceilalți care au adus câteva bâlbe sau momente amuzante în fața telespectatorilor. Mesajul fostei moderatoare pentru români a fost unul adaptat de la vechea replică a sa de la emisiunea de la Etno TV la situația actuală a României.

Adela Lupșe, isterica de la un concurs telefonic, mesaj pentru români
Adela Lupșe, isterica de la un concurs telefonic, mesaj pentru români

„Să sune telefonul! Să sune teleonul!”

Adela îi îndeamnă pe români să respecte măsurile indicate de autorități și să rămână în case. Amintim că România se află în stare de urgență din cursul zilei de luni, 16 martie.

”Am 2.000 de lei premiu! 2.000 de lei! “E un salariu, pe o lună, în România! Vreți să vă arăt eu soluția? Mai ales că mulți dintre voi poate nu mai lucrează o lună! Nu v-ar fi OK ca un salariu să vă vină așa în buzunar? Stați acasă, pe unde umblați!”
Adela Lupșe

Urmăriți Playtech.ro și pe