Raed Arafat a făcut anunțul dureros. Din păcate, a murit

Raed Arafat a făcut anunțul dureros. Din păcate, a murit
Raed Arafat a făcut anunțul dureros. Din păcate, a murit

Secretarul de stat, Raed Arafat a postat un mesaj de condoleanțe după ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență București a făcut un anunț pe o rețea de socializare.

Mesajul de condoleanțe de la Raed Arafat

„Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București- Ilfov a trecut la cele veșnice.

John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor, și-a câștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu. Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui. Drum lin către Cer, stimate camarad!”, au scris cei de la ISU.

„Condoleanțe familiei și colegilor”, a scris Raed Arafat pe Facebook.

Raed Arafat, atacat de Gigi Becali

În urmă cu două zile, Gigi Becali l-a atacat pe Raed Arafat și a avut cuvinte dure la adresa șefului DSU.

„Dacă te iei după Arafat, distrugi țara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal și neconstituțional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalți 25 în carantină…

Gigi Becali cu mâna ridicată
Raed Arafat a făcut anunțul dureros. Din păcate, a murit

N-au cum să-și facă imagine și vor să arate cu asta, știi? Nu se poate așa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstituțional? Stăm după ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu știu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligență. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalți joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez”, a răbufnit Gig Becali într-o intervenție la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI