17 aug. 2020 | 13:45

Gigi Becali, un nou derapaj în direct la TV. L-a desființat pe Raed Arafat

Știri generale
Gigi Becali, un nou derapaj în direct la TV. L-a desființat pe Raed Arafat
Gigi Becali, un nou derapaj în direct la TV. L-a desființat pe Raed Arafat

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, și-a ieșit din fire după ultimele declarații făcute de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Pare-se că Raed Arafat și-a făcut dușmani în lumea fotbalului, după măsurile dure luate pentru a preveni răspândirea virusului. Ce a spus latifundiarul, în direct, la TV, aflați în rândurile de mai jos.

Becali șeterge putina cu Arafat

Gigi Becali reclamă o situație ciudată, care are loc, de altfel, numai în România. În timp ce în alte țări fotbaliștii detectați cu noul coronavirus sunt extrași din lot și echipa susține, în continuare, meciuri, la noi, chiar dacă un singur membru este infectat, tot clubul ajunge în carantină.

„Dacă te iei după Arafat, distrugi ţara! Mă iau după el? Tot ce face e ilegal şi neconstituţional. Dacă ne luăm după el, ajungem la balamuc. Lasă, mă, că nu stăm după ei, noi mergem să jucam meciuri. Stau sute de mii de oameni la plajă. Vii tu acum şi zici că pentru 4 asimptomatici trebuie să stea ceilalţi 25 în carantină…

N-au cum să-şi facă imagine şi vor să arate cu asta, ştii? Nu se poate aşa ceva! Noi jucăm fotbal, ne luăm după ei? Nu vezi că fac totul ilegal, neconstitutional? Stăm dupa ei? Ne vedem de treaba noastră. Nici nu ştiu pe ce lume trăiesc, n-au niciun fel de regulă, nimic. La noi oamenii n-au inteligenţă. Sunt 4 jucători, se tratează, ceilalţi joacă fotbal. Lumea nu mai are nicio logică, nici nu pot să comentez“, răbufnit latifundiarul.

Raed Arafat vine cu replica

Replica nu s-a lăsat mult așteptată, căci Arafat a și pus punctul pe i, și a declarat următoarele:

„Libertatea absolută a unui individ, care nu respectă regulile de protecție sanitară, încalcă libertatea celor din jur, care riscă să fie infectați“, a spus șeful DSU.

Reputatul medic a declarat, referitor la numărul de cazuri de COVID-19 de la FCSB, că, fie că sunt sau nu bolnavi, sportivii trebuie să intre în carantină, lucru care l-a scos din minți pe Becali.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro