Schimbare majoră în noul sezon Insula Iubirii. Ce reguli noi au concurenții

Schimbare majoră în noul sezon Insula Iubirii. Ce reguli noi au concurenții
Schimbare majora in noul sezon Insula Iubirii. Ce reguli noi au concurentii

Insula Iubirii, cel mai fierbinte și așteptat reality-show al anului are premiera luni și marți, 2 și 3 mai, de la 20.30 la Antena 1. Ce surprize au pregătit producătorii emisiunii pentru concurenți. Nimic nu mai este ce a fost. Ce îi așteaptă pe telespectatorii din România.

Ce schimbări aduce noul sezon de la Insula Iubirii

Așteptarea a luat sfârșit, iar fanii emisiunii Insula Iubirii abia așteaptă să descopere prin ce peripeții vor trece cele cinci cupluri de concurenți în testarea relațiilor lor amoroase. 10 ispite masculine și 10 ispite feminine sunt gata să-i tenteze pe participanți și să-i ajute să descopere cele mai ascunde trăiri și sentimente.

În acest sezon, Insula Iubirii vine cu multe surprize și noi schimbări. Emisiunea se filmează tot în Thailanda, însă, de data acesta, concurenții se vor bucura de două resorturi de pe Coconut Island.

Island Escape şi Village Coconut sunt cele două locații exclusiviste care vor găzdui, vreme de 21 de zile, călătoria unică, plină de provocări şi tentaţii în care au pornit cele 5 cupluri participante, potrivit comunicatului oficial al Antenei 1.

„Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă, dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect. Nu veţi fi singuri, alături de voi, cu voi, vor locui în toată această perioadă ispite!

Carismatici, cuceritori, hotărâţi, ei bine, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă. E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care staţi acum!

Insula are regulile ei: nu veţi şti şi nu veţi avea voie să aflaţi unde vor locui partenerii voştri!.”, i-a avertizat Radu Vâlcan pe concurenți, în prima ediție ce va avea loc luni, 2 mai, la Antena 1.

Concurenții vor putea avea un moment de intimitate cu ispitele

De asemenea, o nouă schimbare o reprezintă Camera Liberă, acolo unde concurenții de la Insula Iubirii vor putea avea parte de un moment de intimitate cu un coleg sau o ispită.

„E o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!”, a completat Radu Vâlcan.

În sezonul din 2022 de la Insula Iubirii, concurenții îl vor putea vedea pe Bogdan Ionescu, fostul soț al lui Hannelore, în rolul de ispită masculină.