15 sept. 2023 | 09:10

Radu Vâlcan, acuzat de jigniri de către o fostă concurentă de la „Insula Iubirii”. Ce i-ar fi spus prezentatorul: „Era tăiat la montaj”

Monden
Radu Vâlcan, acuzat de jigniri de către o fostă concurentă de la
Radu Valcan, acuzat de jigniri de catre o fosta concurenta de la Insula Iubirii

Nu este prima oară când reality show-ul de la Antena 1 a stârnit controverse, însă este întâia dată când un scandal îl vizează pe prezentator. Radu Vâlcan a fost acuzat de jigniri de o fostă concurentă de la „Insula Iubirii”. Femeia, care a făcut pentru o vreme parte și din echipa de producție, a descris un schimb de replici umilitor.

Un nou scandal la Insula Iubirii

Finalul sezonului 7 Insula Iubirii se pare că a deschis cutia Pandorei. După acuzațiile făcute de ispita feminină Oana Monea la adresa unuia dintre participanți, Marius Moise, în spațiul public s-a pornit o dezbtare uriașă pe tema celebrului reality show de la Antena 1 ce testează fidelitatea cuplurilor care acceptă provocarea.

Acum, foste concurente au făcut numeroase acuzații la adresa ispitelor și celor din echipa de producție, vorbind despre încurajarea consumului de alcool, atingeri indecente și abuz emoțional. Nu este prima oară când emisiunea este vizată de scandaluri, însă este întâia dată când printre cei acuzați se numără și prezentatorul, Radu Vâlcan.

Te-ar putea interesa și: Derapaj grav la Antena 1. O organizație s-a autosesizat după ce o ispită de la Insula Iubirii a fost atinsă fără acordul ei: „Unul dintre cele mai grave abuzuri”

Radu Vâlcan, acuzat de o fostă concurentă

Elena Stroe este o fostă concurentă de la „Insula Iubirii”. Ea a participat la show-ul filmat în Thailanda în anul 2016, în cel de-al doilea sezon, apoi a făcut parte, pentru o vreme, din echipa de producție a emisiunii.

„În primă instanță, atitudinea producătorilor era de prietenie. Aveai senzația ca te susțineau, că sunt empatici. Însă era doar de fațadă. Odată ajunși în Thailanda, lucrurile au început să se schimbe, puțin câte puțin”, a povestit Elena pentru Libertatea.

Te-ar putea interesa și: Scandal la Insula Iubirii. Fostele concurente ar fi fost hărțuite și abuzate emoțional în cadrul emisiunii: ”Ni se spunea să ieșim afară la băieți, să nu mai plângem ca proastele”

Radu Vâlcan, acuzat de jigniri de către o fostă concurentă de la Insula Iubirii. Ce i-ar fi spus prezentatorul Era tăiat la montaj

Elena Stroe, la Insula Iubirii

„M-a întrebat care îmi este tariful”

Femeia a descris un schimb de replici umilitor, acuzându-l pe Radu Vâlcan de jigniri. Potrivit acesteia, prezentatorul le ridiculiza pe concurente des, le făcea să se simtă „femei proaste și ușoare”.

„Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare.

M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (monedă thailandeză, echivalentul a 38 de lei) este suficient pentru mine”, a mărturisit Elena.

Radu Vâlcan a fost contactat de jurnaliști pentru o replică, însă a refuzat să facă vreun comentariu legat de acuzațiile ce i se aduc. Reprezentanții postului Antena 1 nu au oferit nicio reacție, până în acest moment.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Ciorbă cu afumătură și tarhon. Rețeta delicioasă din inima Ardealului
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Informație pentru toți românii cu BULETIN. Ești obligat să respecți dacă pleci din țară în concediu
Capital.ro
Calendar ortodox 12 mai 2024. Duminica închinată Sfântului Apostol Toma
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Regula 30-30-30-10 a banilor. Ne mărește pensia și veniturile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro