Radu Mazăre și Roxana Mihalache nu vor avea nași la nunta de la Rahova. Cine va avea acces la eveniment

Radu Mazăre și Roxana Mihalache nu vor avea nași la nunta de la Rahova. Cine va avea acces la eveniment
Radu Mazăre și Roxana Mihalache se căsătoresc în Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre și Roxana Mihalache se căsătoresc miercuri, 10 iulie, în Penitenciarul Rahova, unde fostul edil își ispășește pedeapsa primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri. Cei doi nu vor avea nași la nuntă și nu vor putea face fotografii.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache se căsătoresc în Penitenciarul Rahova

Legea le permite celor doi să aibă maximum 10 invitați la nunta din Penitenciarul Rahova. Evenimentul va fi tratat ca o vizită normală, fără posibilitatea de a sărbători ceremonia. Nu vor fi aduse nici măcar prăjituri, asta pentru că Radu Mazăre nu poate cumpăra oricând produse de la magazinul penitenciarului.

„El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat pentru Mediafax Mihai Mazăre, fratele fostului primar al municipiului Constanța.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache nu vor avea nici măcar nași de cununie și nici vestimentația nu va fi una specială. Pentru cei doi miri va semna ca martor chiar fratele lui Radu Mazăre.

„Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a spus Mihai Mazăre.

Ceremonia va dura aproximativ o oră și jumătate și va avea loc în aceeași cameră în care Radu Mazăre și-a sărbătorit ziua de naștere pe 5 iulie. Fostul edil are de ispășit o pedeapsă de 9 ani de închisoare, pe care a primit-o în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri.