30 iun. 2019 | 12:58

Dezvăluiri despre Radu Mazare din închisoare. A devenit „băiat de casă.” Ce spune viitoarea lui nevastă despre el

Știri generale
Dezvăluiri despre Radu Mazare din închisoare. A devenit
Dezvăluiri despre Radu Mazare din închisoare

Viitoarea soție a lui Radu Mazăre l-a vizitat pe fostul edil în Penitenciarul Rahova, iar ulterior a anunțat că acesta a primit permisiunea de a-și petrece ziua de naștere cu familia, pe 5 iulie 2019. Roxana  Mihalache a făcut noi dezvăluiri despre viața pe care o duce iubitul ei în pușcărie.

Dezvăluiri despre Radu Mazare din închisoare

„Face aceleaşi lucruri în fiecare zi, că astea sunt condiţiile. E bine. Face sport cât poate să facă. Iese într-o curte, merge, face exerciţii. Da, a fost aprobată cererea şi ziua lui o să ne-o petrecem împreună, la masă. Nu este o perioadă uşoară, dar ce să fac. Aşa am spus (că vom cununa celălat cuplu din penitenciar- n.r.), dar să vedem cum va fi procedura pe mai departe, pentru că nu ştiu dacă ceilalţi au reuşit să-şi depună documentele, să poată să fie în aceeaşi zi. Dacă va fi în altă zi, iar nu ştiu dacă se poate face lucrul ăsta. Radu arată bine, e ok. S-a îngrăşat un pic faţă de cum era înainte, dar în condiţiile normale. Se mai uită la televizor, dar nu foarte mult. Mai mult citeşte”, a declarat Roxana Mihalache la ieșirea din Penitenciarul Rahova.

Logodnica lui Radu Mazăre a dezvăluit și cu ce activități își omoară timpul fostul edil în spatele gratiilor. „Nu ştiu dacă neapărat el croieşte, însă ştiu că trage la maşină şi calcă cearşafuri, feţe de pernă, de astea au probabil nevoie”, a adăugat femeia.

Cu o zi înainte de vizita la Rahova, Roxana Mihalache a mers la Primăria Sectorului 5 pentru a depune dosarul de cununie civilă. Cererea a fost depusă pentru data de 10 iulie, iar iubita lui Mazăre a anunțat că va fi o cununie simplă.

Radu Mazăre se află încarcerat la Penitenciarul Rahova în urma condamnării definitive la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Cinci zodii influențate de Luna Plină în Berbec. Urmează o perioadă excelentă
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Statul pune limită! Lege nouă pentru case şi apartamente. Cum vor plăti bani românii
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro