Rabla 2020. Cât costă o mașină Dacia Duster. Ce SUV-uri ieftine poți cumpăra cu bani de la stat

Rabla 2020. Cât costă o mașină Dacia Duster. Ce SUV-uri ieftine poți cumpăra cu bani de la stat
Ce SUV vă puteți cumpăra prin Programul Rabla 2020

Cea mai bogată  variantă a Programului Rabla a debutat la mijlocul lunii martie cu un  buget record: 405 milioane de lei. Valoarea primei de casare a rămas de 6.500 de lei (aproximativ 1.340 euro), dar se mai poate adăuga un bonus.

Ce SUV vă puteți cumpăra prin Programul Rabla 2020

Cei care doresc să-și cumpere un autoturism care nu depășește emisii de carbon de 96 g/km beneficiază de un bonus de 1.000 de lei, prin Programul Rabla 2020. Mulți români se gândesc să-și achiziționeze prin Programul Rabla un SUV.  Ei bine, trebuie să știți ce modele de SUV sunt mai accesibile la preț, dar și cu ce dotări vin acestea.

În primul rând, de un buget de 15.000 de euro, trebuie să vă gândiți la o Dacia Duster. Producătorul de la Mioveni oferă modelul Duster cu motorul TCe100 și echiparea Essential cu un preț prin Programul Rabla de la 11.850 de euro.

Un SUV de la Kia

Pe lista de dotări găsim închiderea centralizată, senzori de lumină și sistem pentru monitorizarea presiunii în pneuri. Modelul produs în România este cel mai apropiat la capitolul performanțe off-road de ideea unui SUV.

Poate vă interesează un SUV de la Kia. Modelul Stonic, cu motorul pe benzină de 1,2 litri și echiparea Urban, are un preț de pornire de la 11.355 euro. Lista dotările standard este generoasă și include sistem de aprindere automat lumini pe timp de zi, aer condiționat, comenzi audio pe volan, radio cu display de 7.0 inchi sau geamuri electrice fata (cu sistem „Auto Up/Down & Safety” pentru șofer).

Ford Ecosport cu motorul de 1,0 litri

Noul Renault Captur este oferit în România prin Rabla 2020 cu un preț de pornire de 12.950 euro. Dispune de motorul TCe100 și echiparea Life prin care se oferă standard aer condiționat, geamuri electrice față / spate cu impuls, cruise control și lumini față & spate Full LED.

Cu acest buget vă încadrați perfect și pentru un Ford Ecosport cu motorul de 1,0 litri/125 CP și echiparea TitaniumPrețul acestuia pornește de la 13.700 de euro. Printre dotările standard se regăsesc aerul condiționat și sistemul de infotainment cu ecran tactil de 8 inchi.

O altă ofertă interesantă este disponibilă în gama Suzuki: un Vitara Hybrid cu motor de 1,4 litri și sistem mild hybrid de 48 V prin Programul Rabla cu prețuri de la 14.700 euro. Lista dotărilor standard este generoasă și include sistem de climatizare, cruise control adaptiv, sistem de recunoaște a semnelor de circulație sau sistem start&stop.