Putin şi adjunctul său se vor enerva teribil. Fiica lui Serghei Șoigu, fotografiată în timp ce făcea topless la mare

Putin şi adjunctul său se vor enerva teribil. Fiica lui Serghei Șoigu, fotografiată în timp ce făcea topless la mare
Cum a fost fotografiată fiica lui Șoigu la mare. Ce viață duce tânăra, în timp ce tatăl său conduce armata în război.

Fiica cea mai mică a lui Serghei Șoigu are parte de adevărate momente de relaxare. Cel puțin, în comparație cu tatăl său, ministrul rus care conduce armata în războiul pe care Putin l-a declanșat în Ucraina. Tânăra în vârstă de 33 de ani își petrece vacanța pe o plajă de la Marea Neagră, alături de partenerul său cu care trebuia să se căsătorească în primăvara anului curent. Vezi cum a fost fotografiată fiica lui Șoigu.

Cum a fost fotografiată fiica lui Șoigu

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, are două fiice. Cea mai mare dintre ele este Iulia, în vârstă de 44 de ani. A doua fată a ministrului rus poartă numele Ksenia și este în vârstă de 31 de ani. Ea trebuia să se căsătorească cu partenerul său, un blogger de fitness celebru în Rusia, în primăvara anului 2022.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, întrucât Vladimir Putin a decis să pornească război împotriva Ucrainei cu câteva săptămâni înainte de eveniment. Serghei Șoigu a trebuit să se ocupe de organizarea și operațiunile armatei ruse în Ucraina.

Prin urmare, Ksenia Șoigu și Alexei Stoliarov și-au amânat planurile. Cei doi nu ezită, însă, să se bucure de fiecare moment împreună. Chiar dacă ministrul rus are foarte mult de lucru în această perioadă, fiica sa se relaxează în prezent chiar pe una dintre plajele de la Marea Neagră, potrivit PRO TV.

Partenerul său ar fi publicat o fotografie cu Ksenia Șoigu topless la mare, așa cum se poate vedea și în materialul încărcat în galeria FOTO a articolului. Fiica lui Serghei Șoigu a apărut public radiind de fericire și încântare, cel puțin la nivel aparent.

Viața de lux a Kseniei Șoigu

Fotografia topless a Kseniei Șoigu a luat prin surprindere mulți internauți. Imaginea a devenit virală, la scurt timp după publicare. În imagine apare etichetat direct contul fiicei lui Serghei Șoigu. Asta în condițiile în care contul tinerei dispăruse de pe platforma de socializare Instagram, după declanșarea războiului.

Acum, Ksenia Șoigu pare să fi revenit în mediul online. De această dată însă, contul său nu mai poate fi accesat de către oricine, așa cum s-a întâmplat în trecut.

Ksenia Șoigu este recunoscută printre ruși datorită stilului său de viață extravagant. Presa străină a scris chiar și despre o reședință de lux a tinerei, construită sub formă de pagoda chinezească, în care trăiește alături de iubitul ei. Proprietatea cu pricina este situată lângă Moscova, în orașul Barwisze. În anul 2015, valoarea sa se ridica la suma de 18 milioane de dolari.

Activitatea profesională a fiicei lui Serghei Șoigu este vastă. Ksenia Șoigu este președinte al Federației Ruse de Triatlon, șefa proiectului „Liga Eroilor”, organizator al proiectului „Cursa Eroilor” și ideolog al clusterului militar-istoric „Insula Forturilor”, potrivit informațiilor din presa străină.