Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 4 iulie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D - Ediția de sâmbătă, 4 iulie

Show-ul matrimonial Puterea Dragostei de la Kanal D, continuă cu situații pline de neprevăzut. Emisiunea care este filmată în Turcia și prezentată de Andreea Mantea, este difuzată în fiecare zi, având însă program diferit în cursul săptămânii, față de week-end.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 4 iulie

Bătaie fără precedent la Puterea Dragostei! Daiana de la Puterea Dragostei ar fi bătut-o foarte tare pe Ella. Detalii șocante ies la iveală despre comportamentul concurentei.

Diana i-a spus în față Ellei că nu o suportă și are de câteva săptămâni un conflict cu Ella, care se pare că a izbucnit ca un vulcan. Aceasta a izbucnit la filmări și a sărit la bătaie la Ella, după mai multe zile în care a luat o pauză de la filmări, fiind supărată din cauza lui Gabi.

Marius implicat în conflictul dintre fete

Marius s-a implicat în conflictul dintre fete, deoarece nu s-a mai putut abține, considerându-le niște ipocrite.

„Sunteți niște ipocrite!”.

Marius de la Puterea Dragostei, nu a putut sta de-o parte în momentul în care în casa fetelor a izbucnit un scandal de proporții și a făcut acuzații grave la adresa Biancăi și Ellei.

Berna atacată de Bianca

Bianca a acuzat-o pe Berna că a adus discuții din camera de hotel în emisiune și a atacat-o dur. Bianca și Ella o pun pe Berna la zid fără motiv iar Ramona o evită și acest lucru l-a deranjat pe Marius, care a intervenit.

Marius a mai sugerat că Ramona nu ezită să le atace atunci când are ocazia și că Ella și Bianca se tem de Ramona deoarece acesta ar avea relații în lumea interlopă și din acest motiv nu îi fac niciodată observații și nici nu au discuții contradictorii cu ea.

  • Marius: Ramona vă spune ce gândește și ce vede de dimineața până seara și e tot prietena voastră, dar ei nu aveți curajul să îi spuneți sau nu vreți să o deranjați.
  • Bianca: Nu este vorba de curaj.
  • Marius: Ba este vorba de curaj. Sunteți ipocrite și nu vreți să pierdeți și poate să vă zică Ramona orice gândește și vede. Nu aveți curaj să îi spuneți Ramonei nimic, Ramona are dreptate orice spune.
Trei concurenti de la Puterea Dragostei.
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 4 iulie

Marius a aruncat bomba în legătură cu Ella

La rândul său, Marius se află în conflict cu Ella. Acest conflict este puternic și pare să nu se mai termine, cei doi ajungând să își spună cuvinte grele. Marius aruncă bomba asupra Ellei, făcând niște acuzații grave la adresa ei.

Fiind jignit de Ella, Marius nu s-a lăsa mai prejos și a făcut niște dezvăluiri picante la adresa acesteia. El ia spus că nu face altceva decât să se apropie de toți băieții din casă, indiferent dacă aceștia se află sau nu într-o relație, criticând-o dur. El a mai spus că Ella reușește să provoace certuri aprinse în cupluri, lucru pe care l-au observat mai multe persoane din casa Puterea Dragostei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI