Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de marți, 18 februarie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de marți, 18 februarie
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 9 februarie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de marți 18 februarie

Bianca Drăgușanu vine la ”Puterea dragostei”? Vedeta a postat o fotografie pe o rețea de socializare, dar un mic detaliu i-a făcut pe fani să o ia razna. Aceasta s-a pozat la o oglindă de machiaj identică cu cele pe care o au fetele de la ”Puterea dragostei”. Frenezia a început imediat, însă se pare că totul a fost o simplă coincidență. Dat fiind decorul din spatele Biancăi, această nu era în mod sigur în casa ”Puterea dragostei”.

Bianca Drăgușanu.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 18 februarie.

Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste cu năbădai alături de Alex Bodi, cel cu care este și căsătorită, așadar nu ar avea cum sa intre în casa ”Puterea dragostei”.

Motivul pentru care Ligi nu îl urmărește pe Philip pe rețelele de socializare

Acesta a lămurit ce se întamplă între ei! Ligi și Philip se plac foarte mult și sunt la un pas de a fi împreună oficial.

Cu toate acestea, fanii au observat că aceștia nu se urmăresc pe rețelele de socializare. Fanii l-au întrebat pe Philip care este motivul, iar explicația a venit imediat. Se pare că Ligi a avut contul blocat, și că relația dintre cei doi nu a fost afectată.

Cum a făcut-o de râs Livian pe Bianca de față cu toată lumea, înainte de despărțire

Livian a anunțat într-un live făcut pe o rețea de socializare faptul că el și Bianca nu mai formează un cuplu. Vestea a venit ca un șoc pentru toți fanii acestora. Unele voci de pe internet spun faptul că Livian a mințit-o pe Bianca timp de 6 luni și că a folosit-o. Ba mai mult, Livian a făcut-o de ras în fața tuturor atunci când i-a luat un cadou, lenjerie intimă, și i l-a oferit în fața tuturor.

Bianca și Livian s-au despărțit, însă au rămas în realații bune ca și amici. Își vorbesc și se întâlnesc la filmări, însă nu mai formează un cuplu. Amândoi încearcă să treacă peste acest moment dificil, însă Bianca nu prea reușește! Concurenta de la Puterea dragostei spune că îl înțelege pe Livian și că înțelege și care sunt motivele pentru care el nu mai vrea să îi fie partener, însă nimic nu o ajută pe Bianca să îi fie mai bine!