Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 2 februarie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D - Ediția de duminică, 2 februarie
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 2 februarie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 2 februarie

Andreea Oprică și Mircea, cuplu bombă la „Puterea dragostei”! Mircea a anunțat că și-o dorește: „Vorbesc la modul cel mai serios”. Andreea Oprică și Mircea au avut un dialog despre un posibil cuplu al lor. Dialogul a fost ușor perturbat de Jador.

Andreea Oprică și Mircea, în camera roșie! Au recunoscut că se plac. Aceștia au avut câteva contre în emisiunea „Puterea dragostei”! Pentru a clarifica lucrurile, Mircea a chemat-o în camera roșie. Mircea a dat de înțeles în emisiune că ar fi respins-o pe Oprică. „Nu ne potrivim la stilul vestimentar”, i-a spus el, motiv în care Oprică a răbufnit. „Stai jos, ai 4 azi”, i-a spus Oprică lui Mircea, fiind evident că acesta i-a atras atenția.

Roxana și Turcu s-au împăcat! El a făcut anunțul

Roxana și Turcu s-au împăcat! Roxana și Denisa au mers pe ascuns la Turcu și Iancu, petrecând amândouă câteva momente romantice cu partenerii lor. Roxana și Turcu s-au sărutat în fața camerelor de filmat.

Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 2 februarie.
„Te iubesc mult de tot! Să fii cuminte”, i-a spus Roxana lui Turcu. „Și eu mult! Mi-a plăcut scrisoarea ta”, i-a răspuns acesta. Roxana și Turcu s-au împăcat după cearta monstru pe care au avut-o. El le-a povestit totul băieților în emisiune.

Cum arată Ella de la „Puterea dragostei” nemachiată

O fotografie cu Ella de la „Puterea dragostei” nemachiată a apărut pe internet! Ella apare total diferită față de cum o vedem cu toții la „Puterea dragostei”.

Ella a dezvăluit, recent, în emisiunea „Puterea dragostei” că a auzit că Jador a bruscat-o pe Georgiana! Ella susține că un prieten al lui Jador i-a spus asta.

Scandal monstruos la Kanal D

„Puterea Dragostei” este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D. Recent, două dintre concurentele preferate de telespectatori s-au certat îngrozitor și au ajuns chiar la violență.

Conviețuirea în aceeași casă poate să fie uneori destul de grea, mai ales pentru două firi total diferite. Concurenții sunt nevoiți să stea majoritate timpului împreună, atât în casa „Putere Dragostei”, cât și la hotel, iar din această cauză uneori tensiunea poate ajunge la cote maxime. Recent, Andreea Oprică și Ella, fosta iubită a lui Jador au fost protagonistele unui scandal imens. Cele două s-au contrazis și jignit minute în șir, totul culminând cu gesturi de violență.