Jador, prins într-un triunghi amoros? Îi va cuceri concurentul de la Puterea Dragostei inima Ligiei

Jador, prins într-un triunghi amoros? Îi va cuceri concurentul de la Puterea Dragostei inima Ligiei
Jador și Ligi, într-un impas? Ce se întâmplă cu relația lor?

Jador a uitat de ultimele eșecuri din viața sentimentală și și-a dat un restart! Cunoscutului cântăreț i s-au aprins călcâiele după Ligi, dar un alt concurent de la Puterea Dragostei râvnește și el la inima blondinei. Ce crede femeia despre solist? Îl vrea sau nu alături?

Jador, prins într-un triunghi amoros

Jador a revenit de o bună vreme în emisiune, iar acum încearcă să-și facă o relație. Acestuia i s-a pus pata pe Ligi, de când și ea s-a reîntors în show-ul iubirii. Cunoscutul manelist s-a liniștit și a recurs la o altă metodă de a se face plăcut de fata de care s-a îndrăgostit. Din fericire pentru acesta, se pare că Ligi vede o evoluție în el, așa că îi dedică destul timp pentru a-l cunoaște. Cei doi au des discuții despre ceea ce vor să facă împreună, mai ales de azi încolo. „Amândoi am greșit, e bine?”, a spus Jador, emoționat de dialogul început cu blondina.

Jador și Ligi încep o relație? Au pus cărțile pe masă
Jador și Ligi încep o relație? Au pus cărțile pe masă

„Nu am crezut că tu vorbești serios cu ceea ce ai spus despre mine. Chiar dacă ai susținut acest lucru constant. A zis Andreea că i-ai spus că mă placi, asta m-a surprins. De ce pretinzi niște lucruri de la mine, dacă tu vezi lucrurile așa? Măi, omule, tu înțelegi că m-ai terorizat 3 luni de zile cât am stat în casă? Cum puteam eu să cred că spui adevărul? Mi-era foarte greu să cred tot. Înțelegi? Nu e ca și când te-ai fi luat o dată de mine și după ai fost drăguț. Nu o lua așa că eu am greșit, e exclus”
Ligi

 „Tu nu ai știut că vin aici”

Frumoasa blondină a flirtat până să vină Jador cu un alt concurent din casă, dar acum are ochi numai pentru cântăreț. Ligi l-a refuzat vehement pe Philip, implicit dându-i o speranță în plus brunețelului. După ce acesta a fost scos din ecuație, încearcă să lege o relație cu Daiana, tânăra care a venit în Turcia special pentru el. Amintim că cei din urmă s-au cunoscut în spațul virtual și au reușit, înainte ca ea să-și facă apariția pe platourile de filmare, să schimbe câteva vorbe.

„Ligi a renunțat să te cunoască, deși erați mereu împreună. Eu nu te-am făcut mincinos sau ceva..să nu înțelegi greșit. Tu nu ai știut că vin aici, ceilalți au înțeles greșit, s-a lămurit totul”
Daiana