Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 5 iulie

Puterea Dragostei ediția de duminică, 5 iulie

Puterea Dragostei vine cu o nouă ediție incendiară. Care sunt șicanele de azi dintre Bianca, Livian și Ella? Concurenții s-au certat ca la ușa cortului în emisiunea de ieri, 4 iulie. Cum va ieși fiul lui Nelson din jocul în care este prins?

Puterea Dragostei LIVE Video – Ediția de duminică, 5 iulie

Azi, fanii show-ului Puterea Dragostei vor fi surprinși cu noi discuții care până acum s-au purtat doar în culise. Se pare că unii din cei mai votați concurenți nu mai țin la secretele din spatele camerelor de luat vederi,  iar tocmai pentru că răutățile au ajuns la alt nivel aceștia nu mai apără pe nimeni. Ce ascunde Ramona și de ce nimeni nu o supără în niciun fel? Marius e de părere că fetele nu îi reproșează nimic pentru că prietenii ei de acasă, care ar face parte din anturaje mai periculoase, le-ar putea trage la socoteală. Vor reuși într-un final Livian și Bianca să-și trăiască povestea de dragoste? Dacă Ella se dă sau nu la o parte din filmul celor doi îndrăgostiți vom vedea în ediția de azi, 5 iulie.

Puterea Dragostei LIVE video, ediția de azi, 5 iulie
Puterea Dragostei LIVE video, ediția de azi, 5 iulie

„Mai adăugați un pic de ipocrizie”

Marius: Bianca te-a făcut așa din noiembrie și tu ești supărată pentru asta?
Ella: Până nu mă vedeți cu bărbatul în cauză să nu mă mai acuzați de nimic. Măcar să aveți de ce aplauda! Mai adăugați un pic de ipocrizie.
Andreea Pirui: Ella, tu ești normală la cap? Te întreb și eu…Dacă Marius a zis că vorbești cu n bărbați…
Ella: Nu, nu e vorba de vorbit. E vorba că eu trag de bărbați, că le fur altora bărbații. Nu fac asta! Ramona mi-este martor, e colega mea de cameră și nu mă vede vorbind cu nimeni. Fata aia nu poate accepta că am eu o prietenie cu Livian. Eu ce pot să fac?
Daiana: Ella…dar de ce vorbești aiurea acum?
Marius: Atunci de ce toate fetele se plângă?
Andreea Mantea: Dacă vezi că se creează atâtea discuții, de ce nu te oprești?
Marius: Ea n-are cu ce altceva să iasă în evidență în evidență în emisiunea asta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI