Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 26 ianuarie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D - Ediția de duminică, 26 ianuarie
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 26 ianuarie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 26 ianuarie

Conflict violent între Manuela și Roxana la „Puterea dragostei”! Manuela a cedat și a lovit-o pe Roxana, spărgându-i buza. Momentul în care Manuela a lovit-o pe Roxana nu a putut fi difuzat, bineînțeles, în emisiunea „Puterea dragostei”. Roxana apare însă cu buza spartă în urma violenței Manuelei.

Turcu a fost și el extrem de nervos. După ce Manuela a lovit-o pe Roxana, geamul de la ușă a fost spart. Imaginile au fost absolut uluitoare. Andreea Mantea i-a atras atenția și lui Turcu să nu facă un gest necugetat, știut fiind că el e foarte impulsiv când e vorba de conflicte. Roxana de la Puterea dragostei, a avut oieșire violentă după ce a fost certată de Andreea Mantea! A aruncat cu scaunul și a urlat la prezentatoare. Roxana, deranjată de mustrarea Andreei Mantea.

Andreaa Mantea, Roxana și Turcu
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 26 ianuarie.

Ce decizie s-a luat în cazul bătăii dintre Roxana și Manuela

Andreea Mantea a anunțat clar în emisiunea „Puterea dragostei” de ieri, 25 ianuarie, că va exista o decizie în cazul bătăii dintre Manuela și Roxana. O primă decizie a fost luată deja, Manuela neputând fi favorită. „Cei care nu sunt aici nu pot fi favoriți”, a spus Andreea Mantea.

Roxana și Turcu au refuzat să participe în emisiune în începutul Galei „Puterea dragostei” de ieri. Roxana s-a anunțat hotărâtă să meargă să scoată certificat medico-legal și să depună plângere la Poliție. Ea a revenit ulterior în emisiune. Ea le-a transmis concurenților că vrea ca Manuela să plătească pentru că a lovit-o.

Livian pleacă din emisiune! Ce se întâmplă cu Bianca!

Livian a anunțat că va părăsi, pentru moment, emisiunea „Puterea dragostei”, urmând să rezolve treburi urgente în țară. În timp ce el va fi plecat, Bianca va rămâne în emisiunea „Puterea dragostei”.

„Suntem curioși ce vei face tu cât timp eu voi fi în țară. Dacă cumva simt ceva nu mai răspund de regulament, te caut în tot Istanbulul. Tre’ să mă duc în țară să rezolv una-alta, tre’ să semnez la apartament. E urgent să semnez la apartament, să fie apartamentul pe numele meu”, a anunțat Livian într-un vlog făcut cu Bianca.

Nelson Mondialu a vândut apartamentul!

Nelson Mondialu a vândut, pe bune, apartamentul. Livian a reacționat, într-un vlog, după aflarea veștii. În ultima vreme, Nelson Mondialu îi tot dă vești-șoc fiului său. Recent i-a vândut mașina, dar i-a cumpărat una și mai și, un Audi din 2019!

Nelson Mondialu a apărut într-un vlog cu zeci de mii de euro. La finalul vlogului a făcut anunțul șoc: și-a vândut apartamentul! Cel mai probabil, având în vedere că e un tip glumeț, Nelson Mondialu nu vorbea serios.