Carmen de la Sălciua i-a pus pe jar pe bărbați. Cum s-a pozat: ”Puterea dorinței!” FOTO

Carmen de la Sălciua i-a pus pe jar pe bărbați

Carmen de la Sălciua a adoptat un stil de viață sănătos, lucru care se poate observa din fotografiile postate pe rețelele de socializare. Mândră de forma pe care o prinde corpul său, s-a pozat într-o ipostază incitantă, drept pentru care bărbații din lista sa de prieteni au fost puși pe jar și și-au exprimat entuziasmul.

Carmen de la Sălciua i-a pus pe jar pe bărbați

Carmen de la Sălciua le-a făcut un nou cadou incendiar fanilor ei. Bruneta s-a pozat în sala de fitness, într-o ipostază incitantă, fiind mândră de noua formă a trupului său. Interpreta de muzică de petrecere a lăsat sportul să intre în viața sa, desigur, și pentru aspectul plăcut ce rezultă după multele ore de exerciții, dar și pentru a fi un om sănătos, lucru necesar pentru artiști, pierzând multe nopți.

În descrierea imaginii care a strâns până la acest moment peste 17.000 de aprecieri, cântăreața a notat: ”Puterea deciziei este mai mare decât puterea dorinței 😜🍾❤️”. Fanii au complimentat-o în secțiunea de comentarii.

Artista a dat o nouă șansă relației sale

Penultima ceartă i-a ținut departe unul de celălalt un an și i-a făcut chiar să își găsească liniștea în alte brațe. În decembrie, aceștia au simțit din nou că nu le e bine împreună. Într-o transmisiune live pe contul de Youtube postată de Jador, Culiță a recunoscut subtil că nu se mai iubește cu Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua i-a pus pe jar pe bărbați. Cum s-a pozat: ”Puterea dorinței!” FOTO
Foto: Instagram Carmen de la Sălciua

La un moment dat, rezolvarea a venit de la Jador, fost concurent în emisiunea ”Puterea dragostei”, care i-a spus solistului că ar trebui să lase deoparte orgoliul și să revină în brațele persoanei iubite. Din imaginile publicate chiar de Carmen pe Instagram se poate observa că cei doi au ales să își mai dea o șansă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI