Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 25 ianuarie

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream –  Ediția de sâmbătă 25 ianuarie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream –  Ediția de sâmbătă 25 ianuarie

Concurentele de la Puterea Dragostei au oferit scene neplăcute pentru telespectatori. Tinerele au fost la un pas de bătaie din cauza unor vorbe aruncate la nervi.

Manuela și Roxana, două dintre controversatele personaje care apar la Puterea Dragostei, s-au contrat dur și aproape că au ajuns la bătaie. Totul a pornit după ce Roxana a jignit-o pe Manuela. La un moment dat, Roxana chiar a sărit la bătaie. Din primele informații, scandalul dintre cele două concurente a pornit de la o discuție pe care a început-o Jador referitor la faptul că niciunul dintre concurenți nu erau cunoscuți până să ajungă la “Puterea Dragostei”.

Un mesaj apărut pe Instagram

Un mesaj apărut pe Instagram a detonat bomba despre Andra și Bogdan Mocanu, care au părăsit „Puterea dragostei” pentru a-și continua relația afară. Potrivit acestui mesaj, Bogdan Mocanu ar fi dat-o afară din casă pe Andra, ea plecând în mijlocul nopții. Jador consideră că Bogdan Mocanu a făcut o mare greșeală atunci când s-a mutat imediat cu Andra.

„Din punctul meu de vedere Bogdan a făcut o greșeală foarte mare. Și toți cei care au plecat de aici… după o relație atât de scurtă, o lună, două trei se mută împreună”, a spus Jador la „Puterea dragostei”.

Scandal între Jador și Turcu

S-a ajuns la înjurături și amenințări!

Turcu a fost deranjat de glumele lui Jador din emisiune, așa că l-a înjurat și l-a amenințat pe acesta!

Denisa și Iancu surprinși dormind împreună

Denisa și Iancu s-au cunoscut în casa „Puterea dragostei” și s-au îndrăgostit iremediabil, formând unul dintre cele mai reușite cupluri din acest sezon al emisunii.

Iancu Sterp a fascinat fetele de la „Puterea dragostei” cu șarmul lui irezistibil, atât în primul sezon al emisiunii, cât și acum, în cel de-al doilea sezon când și-a făcut din nou apariția în casa fetelor. De curând, Jador, bunul lui prieten, i-a surprins pe el și pe iubita lui, Denisa, dormind extrem de apropiați, pe o canapea, în culise. Cei doi au dovedit încă o dată cât de mult se iubesc și ce relație frumoasă au în ciuda tuturor ostacolelor.

Bianca de la „Puterea dragostei”, imagini desprinse din filmele pentru adulți!

Bianca de la „Puterea dragostei” a apărut pe rețelele de socializare complet diferită față de cum o știa toată lumea. Cel mai probabil fotografia este mai veche, însă acum a apărut pe rețelele de socializare. Bianca apare cu părul argintiu.

Bianca de la Puterea Dragostei în timp ce mănâncă o banană.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream –  Ediția de sâmbătă 25 ianuarie.

Bianca a vorbit ea însăși despre imaginile fierbinți care au apărut pe internet în care apare es și o banană.

Jador a detonat bomba în emisiune!

Jador a spus în emisiune că Andreea Pirui i-a mărturisit că nu-l place, de fapt, pe Marius. Jador a detonat mai multe bombe de când a reintrat în casa „Puterea dragostei”. Ultima, când a susținut că Andreea Pirui îl place, de fapt, pe el. Jador a spus că Pirui i-a dat mesaj să se vadă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI