Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 16 februarie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 16 februarie
Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 16 februarie

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 16 februarie

Turcu și Andreea Optică au fost implicați într-un scandal uriaș în emisiunea de ieri „Puterea dragostei”. Totul a plecat de la o afirmație a Andreei Oprică, ce s-a luat de ochelarii lui Turcu.

„Pe cine faci tu ochelarist, astronauto?”, a cedat Turcu, ducându-se la Andreea Oprică săîi ceară explicații. Conflictul a degenerat, dar nu s-a ajuns, din fericire, la violență fizică.

Ce au vorbit Roxana și Turcu de Valentine’s Day!

Roxana și Turcu au avut un schimb relaxat de replici în emisiune, după ce s-au bătut și s-au jignit. Roxanei și lui Turcu li s-a dedicat piesa „S-a rupt lanțul de iubire”, interpretată de Generic. Roxana a distrat pe cinste cu Daiana.

Roxana: ”Nu vreau să mai vorbesc, că nu vreau să mă cert. E o zi foarte frumoasă astăzi (…) Auzi, câte cupluri avem în casa? 2 sau 3?”

Livian a rupt tăcerea! S-a împăcat sau nu cu Bianca

Livian a facut un vlog în care a dezvăluit dacă mai este sau nu despărțit de Bianca, după cina romantică și cadourile pe care și le-au făcut unul altuia.

„Vreau să discutăm astăzi și momentul acela frumos, cumpărăturile, cadourile făcute Biancăi, chit că suntem despărțiți. Vă întrebați poate de ce i-ai făcut cadouri, de ce ai luat-o în brațe. Dragii mei, ăștia suntem noi. La nicio despărțire a mea din trecut nu am avut o întrerupere bruscă, o despărțire din aia aiurea, cu vorbe urâte, cu înjurături. Eu n-am fost de acord niciodată cu așa ceva”, a spus Livian într-un vlog.

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat

Bianca i-a pregătit o surpriză foarte frumoasă lui Livian de Vallentine’s Day! Bianca l-a surprins pe Livian cu o cină romantică.

A doua zi însă au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune. Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Fanii emisiunii au descoperit imagini cu concurenta de la Kanal D în ipostaze compromițătoare. Blondă și îmbrăcată în lenjerie sexy, concurenta a făcut show în fața camerei de filmat.

Bianca de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 16 februarie.

Șoc total la „Puterea dragostei”! Cine sunt favoriții săptămânii!

Favoriții sunt unii neașteptați, printre cei trei nominalizați la titlul de favoritul săptămânii făcându-și loc și Cătălin, care este un concurent abia venit în casa. Andreea Mantea l-a întrebat pe acesta dacă el crede că a fost votat și de numeroșii susținători ai Ellei, iar el a spus că este posibil.

Cătălin a fost foarte încântat de faptul că a fost și el desemnat printre favoriți. Nu a fost însă favoritul săptămânii, lupta ducându-se la băieți, în cele din urmă, între Turcu și Livian. Favoriții acestei săptămâni nu sunt o surpriză, ei fiind Ella și Livian. Surpriza o constituie însă alegerea lui Cătălin printre cei 3 nominalizați. Și nu orice surpriză, ci una uriașa!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI