Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 15 februarie

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 15 februarie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 15 februarie

Roxana și Turcu s-au luat la bătaie în emisiune, sub privirire concurenților! În ediția de joi, Roxana și Turcu au traversat un nou episod de ceartă violentă în casa „Puterea dragostei”. Conflictul lor a plecat de la mici șicanări și a ajuns la jigniri grave și chiar violență.

Roxana a făcut furori printre băieți încă de la intrarea sa în casa în primul sezon „Puterea dragostei” cu trupul ei intens lucrat la sală de forță. Aceasta a dovedit mereu că are grijă de corpul ei, fiind mereu atentă să se hrănească într-o manieră cât mai corectă și să fac în mod regulat exerciții fizice și mai are un avantaj.

Fostele relații ale Roxanei Turcu

De la dezamagirea trăită cu None, Roxana a fost de-a dreptul cucerită de Andy, care i-a furat inima iremediabial. Cei doi au format un cuplu frumos, însă magia iubirii avea să dispară după doar câteva luni, când a survenit despărțirea care părea inevitabilă, după ce Andy a acuzat-o pe Roxana de infidelitate.

Fără să piardă timpul, Roxana s-a îndragostit de Mocanu, alături de care a trăit o iubire scurtă dar intensă. Însă totul s-a destrămat după ce și-a făcut apariția Iancu. După despărțirea de Mocanu, Roxana s-a îndrăgostit de Iancu, fata de care a avut și încă are sentimente, deși au decis să pună capăt relației lor, în urma unor neînțelegeri. După despărțirea oficială de Iancu, Roxana a decis să rămână prieteni și mai mult decât atât, au început o colaborare pe plan profesional, cei doi au acceptat să apară împreună în videoclipurile lui Culiță Sterp.

Roxana a revenit în casa „Puterea dragostei” și în cel de-al doilea sezon al emisiunii

Mai hotărâtă ca oricând să își găsească jumătatea mult visată. La scurtă vreme de la revenirea în cadrul show-ului, Roxana a dezvăluit că are o relație în afara emisiunii, cu nimeni altul decât Turcu, de care a declarat ca s-a îndrăgostit nebunește și pe care și l-a dorit în casa „Puterea dragostei”, pentru a-și continua idila.

Însă după intrarea lui Turcu în emisiune, relația lui cu Roxana a început treptat să aibă de suferit, din cauza geloziei excesive manifestată de ambii concurenți. Certurile, reproșurile dure și chiar comportamentele violente nu au întârziat să apară și cei doi îndrăgostiți au ajuns să pună capăt relației lor.Roxana și Turcu s-au cunoscut în afara emisiunii și au ajuns să formeze un cuplu, însă relația lor a fost presarată cu multe obstacole și certuri teribile.

Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de sâmbătă 15 februarie.

Roxana și Turcu s-au împăcat din nou!

Fotografia bomba pe care el a postat-o! Roxana și Turcu sunt din nou împreună! Turcu a postat o fotografie bombă cu Roxana pe contul lui de Instagram. Imaginea spune totul! Turcu o ține, protector, pe Roxana de braț. Imaginea cu cei doi împreună a fost postată de Turcu pe Instagram chiar de ziua Îndrăgostiților. Poza a adunat rapid aproape 2.000 de aprecieri pe Instagram.

Roxana și Turcu au, probabil, cea mai tumultuoasă relație pe care a avut-o vreodată un cuplu de la „Puterea dragostei”. De altfel, majoritatea relațiilor Roxanei în show, atât cu Andy, cât și cu Mocanu au fost explozive. Roxana a mai fost cu Iancu, dar fîră scandal și a cochetat, la început, cu Valentin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI