Andreea Mantea a răbufnit la Puterea Dragostei. Pe cine a trimis direct acasă, după o criză de nervi

Andreea Mantea a răbufnit la Puterea Dragostei. Pe cine a trimis direct acasă, după o criză de nervi
Concurent dat afară din emisie de Andreea Mantea

Tensiunile au ajuns iar la cote maxime în casa Puterea Dragostei. Andreea Mantea a decis să trimită un concurent direct acasă, după ce acesta a refuzat să arate câteva mesaje care ar fi răspuns întrebărilor ridicate în urmă cu câteva zile pe platourile de filmare. Cine a plecat înapoi în România și de ce?

Andreea Mantea l-a dat afară din casa Puterea Dragostei!

Situația dintre Philip și câteva concurente a ajuns într-un punct mort. Din cauza numeroaselor discuții care arată că bărbatul joacă la mai multe capete și că își dorește un cuplu doar pentru a sta în emisiune, acesta a fost trimis acasă. Moderatoarea show-ului Puterea Dragostei s-a enervat la culme pentru faptul că băiatul nu respectă regulile și nici echipa care-l filmează non-stop.

Concurent de la Puterea Dragostei, dat afară din emisie de Andreea Mantea
Concurent de la Puterea Dragostei, dat afară din emisie de Andreea Mantea

Mantea i-a oferit ocazia de a face dezvăluirile între patru ochi cu Ligi, singura femeie de față din cele patru cu care ar avea ceva de împărțit. Din păcate, acesta a refuzat vehement, spunând că nu este obligat să facă nimic din ceea ce nu-și dorește. „Îi arăt eu personal. O să-i arăt afară. Dacă nu vreau, nu sunt obligat să arăt. Pentru ce? Nu sunt obligat să fac nimic aici”, și-a argumentat Philip decizia de a nu dezvălui nimic.

„Te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere”

„Arată-i acum! Ei, nu mie. Arată-i ei, eu nu vreau să văd, nu se uită nimeni. Nu-i de emisiune, că nu filmează nimeni. Poate camera aceea o să-ți filmeze telefonul, eu ți-am dat ocazia să nu se vadă nimic. De ce îi arăți după emisiune? Ce cauți aici? Eu nu te pedepsesc să știi. În cazul ăsta, te rog să pleci acasă. Zi-mi ce-i aici? Cum se numește emisiunea? Emisiunea nu se numește: fac în afară, nu se numește stau pe canapea, mie mi s-a pus pata pe tine. De ce nu-i arăți în emisiune, unde te găsești tu cu Ligi să-i arăți? Vreți să nu vă mai lăsăm să stați împreună pe holuri? Cum se prinde fată cu băiat pe hol…cartonaș! Ești obligat să respecți un regulament. Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă? Philip, dacă ai puțin bun simț..te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere. Nu mă interesează dacă ai tu nervi. Părăsești emisiunea în acest moment”
Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI