08 dec. 2019 | 14:00

Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D – duminică, 8 decembrie

Monden
Puterea Dragostei Live Video pe Kanal D - duminică, 8 decembrie
Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D - Live Video - ediția de duminică 8 decembrie

Puterea dragostei de la Kanal D este transmisă șapte zile din șapte. Emisiunea prezentată de Andreea Mantea poate fi urmărită la Kanal D de luni până duminică. Puterea dragostei este transmisă de luni până vineri de la ora 11 și de la ora 17. În weekend, orele de transmisiune sunt altele. Sâmbătă și duminică, Puterea dragostei este difuzată de la ora 16 și de la ora 19. Aici poți urmări live Puterea dragostei.

Emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D – Live Video – ediția de duminică 8 decembrie

Emisiunea Puterea Dragostei se află la cel de-al doilea sezon. Show foarte îndrăgit de public, cu controverse și răsturnări de situație, iubire și ură, certuri și împăcări dulci, Puterea dragostei este unul dintre cele mai urmărite producții TV din România. Susținătorii concurenților de la Puterea dragostei îi pot vota pe favoriți AICI. Sistemul de votare se deschide sâmbăta, dupa difuzarea Galei, și se închide în săptămâna următoare, vineri, la ora 13:00.

Primul sezon al emisiunii Puterea dragostei a fost câștigat de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Cei doi concurenți de la Puterea dragostei, Bianca și Mocanu, au primit în timpul Marii Finale câte un cec de 10.000 de euro. Bianca, Bogdan Mocanu, Jador și Mary au revenit în emisiune și în sezonul al doilea, după ce fuseseră în casa Puterea dragostei în sezonul 1 și au încercat să-și găsească jumătatea.

Întoarcerea Ellei

Ella s-a întors la „Puterea dragostei”. Concurenta a dezvăluit că a fost într-o vacanță, fără să intre în detalii. „Mi-a fost dor de voi”, le-a spus Ella concurenților.

„Toată lumea este curioasă, unde am fost, la București, la Londra, dar este timpul meu și nu vreau să le dau satisfacția să le spun unde am fost eu în timpul meu liber”, a spus Ella la testimoniale.

Cătălin a fost cel eliminat de la Puterea dragostei

Momente triste pentru unul dintre concurenții din casa „Puterea dragostei”, care a fost eliminat, la doar o săptămână de la intrarea sa în emisiune. După îndelungate momente de suspans, Andreea Mantea i-a chemat în mijlocul platoului pe Roxana și Livian, ca favoriți ai săptămânii, dar și pe Andreea și Cătălin, cei care au fost votați de către colegii lor spre eliminare în această Gală.

Pe de altă parte, Roxana este cea care a câștigat cei 1500 de euro și a reusit din nou să își protejeze casa și totodată să primească titlul de lider suprem.

Cine sunt favoriții de la Puterea Dragostei

Sâmbătă, 7 decembrie, cu o zi înainte de gala de duminică, frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea trebuiA să spună cine sunt favoriții săptămânii de la Puterea Dragostei.

Andreea Mantea: ”Sunteți pregătiți să aflați favoriții? Îi aflați mâine în gală!”

Andreea Mantea

Ediția de duminică 8 decembrie a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro