Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 17 mai. Ceartă între Bianca și Andreea Pirui

Puterea Dragostei Live Stream Online, pe Kanal D – Emisiunea de duminică, 17 mai. Ceartă între Bianca și Andreea Pirui
Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D - ediția de duminică 17 mai.

Show-ul matrimonial de pe Kanal D, Puterea Dragostei este prezentat de Andreea Mantea. Emisiunea care se filmează în Turcia, este difuzată în fiecare zi, după următorul program: de sâmbătă până duminică de la 16:00 la  19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00

Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D – ediția de duminică 17 mai

Pentru Bianca de la Puterea Dragostei, ziua de sâmbătă nu a fost tocmai cea mai bună zi din viața ei. Aceasta s-a comportat nepotrivit cu o membră a staff-ului, acest lucru atrăgând după sine critica foarte dură a celorlalte concurente, pentru felul în care s-a comportat. Cele mai multe critici au venit din partea Andreei Pirui. Iar Livian, fostul iubit al Biancăi, ia luat apărarea acesteia.

Bianca a părăsit show-ul și a plâns iar după aceea a mers să își ceară scuze față de aceasta. Doamna din staff  care se ocupă de concurenții de la Puterea Dragostei, a fost foarte amabilă și a iertat-o pe Bianca, ba chiar a și îmbrățișat-o

Bianca, atacată de către Andreea Pirui

În urma comportamentului său, Bianca a fost atacată de către Andreea Pirui, în fața tuturor, făcând referire a filmulețele cu Bianca care au apărut în urmă cu ceva vreme pe internet:

”Bianca: D-abia aștept să ajung la 30 de ani și să le dau clasă tuturor
Pirui: Dacă te mai ia cineva după videoclipurile pe care le-a văzut…
Bianca: Aici jos am fost și uite unde sunt
Pirui: Crede-mă că te-a lăsat și Livian pentru că îi e rușine cu tine
Livian: Nu e adevărat.”

Bianca de la Puterea Dragostei.
Emisiunea Puterea Dragostei de pe Kanal D – ediția de duminică 17 mai.

Relația dintre Bianca și Livian

Bianca și Livian au format un cuplu în casa Puterea Dragostei, care s-a destrămat. Relația lor este ca o telenovelă, Bianca încă mai încearcă să îl recucerească pe acesta.

Livian susținea că nu făcuse dragoste cu Bianca, dar că pregătesc acest moment. Dar de curând acesta a făcut niște declarații incredibile într-un vlog, legate de presupusele partide de amor cu Bianca.

Livian și cele trei pretendente la inima lui

De când a ieșit din relația pe care concurentul de la Puterea Dragostei a avut-o cu Bianca, are deja trei pretendente la inima sa. El a fost în camera roșie, însoțit de cele trei:

  • Ella
  • Ramona
  • Ligi.

În camera roșie au aprins lumânări, dar Ligi nu a mai rezistat din cauza căldurii. Andreea Pirui le-a întrerupt întâlnirea spunându-le că vor sta fiecare câte 5 minute cu Livian, separat.

„Dar nu în camera roșie”, au spus toate cele 3 fete.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI