PSD acuză violent actualul Guvern: ‘Toxic și ticălos’. Ce au prezentat democrații

PSD acuză violent actualul Guvern: 'Toxic și ticălos'. Ce au prezentat democrații
PSD, critici dure pentru Executiv

Partidul Social Democrat vine cu noi critici dure în dreptul actualului Guvern. Social-democrații subliniază conducerea toxică și urmările acestora ce s-au văzut încă din primele șase luni din acest an.

PSD, noi critici în spre Executiv

Partidul Social Democrat critică dur Guvernul de la putere după ce România a înregistrat încă din primele șase luni ale acestui an ”cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani”. Nu este pentru prima oară când social-democrații sunt vocali în privința neregulilor văzute de ei în timpul guvernării PNL.

Aceștia au postat un mesaj în care le-au transmis românilor urmările guvernării și cum au reușit să afecteze țara încă din primele șase luni ale anului în curs. Concret, este vorba despre o creștere uriașă a prețurilor, cea mai mare din ultimii 13 ani.

„PSD somează guvernul Cîțu și pe liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală! Și să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor”, așa a început mesjul celor de la PSD de pe pagina oficială de facebook.com.

Cei din urmă solicită adoptarea legii consumatorului vulnerabil în următoarea sesiune parlamentară. De asemenea, formațiunea susține că a avertizat oamenii că liberalizarea pieței energiei fără o pregătire necesară ‘naște monștri’.

‘Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare’

„Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil și PSD insistă ca acest proiect să fie înscris pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare a Camerei Deputaților care urmează să fie convocată. PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri.

A avut dreptate, încă o dată! Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale- energie electrică, gaz, combustibil. Ce se întâmplă acum arată cât de toxică, nocivă și ticăloasă este actuala guvernare”
Comunicat PSD (Sursa: facebook.com)

Marcel Ciolacu a susținut de curând că cea mai mare performanță a PNL este viteza cu care îndatorează România la dobânzi uriașe de 1.000 de euro/secundă. De asemenea, politicianul a mai declarat că în 7 luni au fost extrase 80 de miliarde, dar în economie au ajuns doar 3.

Mai mult decât atât, acesta a mai adăugat și că guvernarea PNL-PDL a aruncat țara în haos, austeritate și șomaj și că este nevoie urgent de un plan coerent și sustenabil de măsuri pentru redresarea economiei.