Alexandra Dragnea și Alex Mațaev, apariție rară în public. Cum au fost surprinși fiica fostului lider PSD și iubitul ei

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev, apariție rară în public. Cum au fost surprinși fiica fostului lider PSD și iubitul ei
Alexandra Dragnea si Alex Mataev, aparitie rara in public

Alex Mațaev este îndrăgostit până peste cap de iubita lui Alexandra. Cum arată fiica lui Liviu Dragnea și ce apariție rară au avut cei doi porumbei în public. Cum au fost surprinși fiica fostului lider PSD și iubitul ei de către fotoreporteri. E clar, dragostea plutește în aer.

Cum au fost surprinși în public Alexandra Dragnea și Alex Mațaev

Alex Mațaev și Alexandra Dragnea formează un cuplu unit și discret de câțiva ani de zile. Finalistul sezonului 3 de la X Factor România se iubește cu fiica lui Liviu Dragnea, iar dragostea pare să plutească în aerul pe care cei doi porumbei îl respiră.

Sunt tineri, frumoși și nedezlipiți. Artistul originar din Republica Moldova și iubita lui Alexandra petrec foarte mult timp împreună și sunt inseparabili, după cum au observat și fotoreporterii de la Spynews, care i-au surprins pe cei doi la un cabinet stomatologic din București.

După vizita la dentist, fiica lui Liviu Dragnea și Alex Mațaev au ajuns la un restaurant din centrul Capitalei, acolo unde nu și-au putut dezlipi privirile și mâinile unul de pe celălalt, semn că artistul și partenera sa se iubesc precum doi adolescenți. Deși sunt firi discrete și nu se afișează în public, relația dintre cei doi merge din ce în ce mai bine.

Alex Mațaev, criticat pentru faptul că și-a filmat videoclipul unei melodii acasă la Liviu Dragnea

Are o voce incredibilă și este unul dintre cei mai apreciați artiști din muzica românească. Cu toate acestea, Alex Mațaev a primit multe critici în urma melodiei sale „Cu capul în nori”, din cauza faptului că videoclipul a fost filmat în curtea casei lui Liviu Dragnea, tatăl iubitei sale Alexandra.

Urmăritorii artistului moldoveanu l-au taxat grab pe finalistul X Factor România 2013 și i-au transmis mesaje dure.

Casa asta e a condamnatului definitiv Dragnea, nu?”, “Asta nu e Alexandra Dragnea si proprietatea lu taticu cu bani furati de la stat???”, “Prea multa minte evident nu ai.. sa iti distrugi cariera din start prin asocierea cu aceste personaje.

Pacat de tine, dar ti-ai facut-o cu mana ta”, “Cum e la livache acasă?cariera ți-ai făcut-o praf…dar e ok…ai banii lui. Te-ai făcut membru de partid?”

„DISLIKE PENTRU ASOCIEREA CU CORUPTIA! Pana nu de mult se “spalau” banii doar cu biserica, acum si muzica de la CAT Music!”, “Misto domeniul lu’ tata socru, mai ales ca-i din bani publici! :))

Si pe un domeniu de furat nu se putea canta decat un cantecel de gradinita. Asteptam cu interes si manelele atunci cand fata se va combina cu Guta sau Salam, melodie de doi lei, cantaret de un leu, fara talent…si un oportunist nesimtit – la munca, nu la cantat!” , sunt câteva dintre comentarii pe care cârcotașii i le-au lăsat lui Alex Mațaev pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playtech.ro și pe