PSD a decis: deputatul Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră”, nu mai are voie să vorbească în public

PSD a decis: deputatul Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră”, nu mai are voie să vorbească în public
Foto; Facebook Catalin Marian Radulescu

Deputatul PSD, Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, nu mai are voie să vorbească în public, dacă vrea să-și mai păstreze calitatea de membru al PSD. El s-a făcut remarcat prin mai multe mesaje controversate, iar cel mai recent dintre ele a fost referitor la bugetarii care ar fi beneficiat de creșterile salariale decise de partidul aflat la guvernare.

Mesajele deputatului PSD, Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră, nu au trecut neobservate de noii poli de putere instalați în interiorul PSD. El a fost sancționat pentru mesajele transmise în spațiul public și nu mai are permisiunea să facă acest lucru.

Decizia de a-i înterzice lui Rădulescu să vorbească a fost luată în ședința CEX a PSD, după ce s-a constatat că acesta dăunează imaginii partidului.

Cătălin Rădulescu îi „mitraliază

Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, acuzat că a făcut declarații „aiurea”

Decizia de a nu-i mai permite deputatului PSD, Cătălin Rădulescu, să mai vorbească în public a fost confirmată de Șerban Valeca, vicepreședintele Senatului și vicepreședinte al PSD, pentru Adevărul.

„Cătălin Rădulescu a făcut declaraţii total aiurea şi nepotrivite atunci după alegeri. În Comitetul Executiv al PSD s-a luat decizia ca deputatul Cătălin Rădulescu să nu mai facă nicio declaraţie publică. Acum nu ştiu şi dacă domnul Rădulescu va respecta această decizie”
Șerban Valeca, vicepreședinte PSD

Imediat după ce PSD a pierdut alegerile și după ce liderul partidului de la acea vreme, Liviu Dragnea, a fost condamnat, deputatu PSD a afirmat că de vină pentru aceste situații ar fi…bugetarii. El a amintit de majorările salariale decise de PSD și le-a sugerat bugetarilor că, dacă tot nu au votat cu PSD, să dea acei bani înapoi.

„Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“
Cătălin Rădulescu, deputat PSD

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI