Provocarea pe care le-a lansat-o Simona Halep fanilor: „Credeți că puteți să mă învingeți?”

Provocarea pe care le-a lansat-o Simona Halep fanilor: „Credeți că puteți să mă învingeți?”
Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”

În așteptarea reluării turneelor de tenis, după două luni de autoizolare, campioana Simona Halep le-a lansat fanilor săi o provocare pe rețelele de socializare.

Provocarea pe care le-a lansat Simona Halep fanilor

După încheierea stării de urgență din România, Simona Halep își va putea reîncepe pregătirea de astăzi, însă în condiții speciale. Conform noilor recomandări, trebuie respectate unele reguli stricte în timpul antrenamentelor.

Dar până își va relua pregătirea în aer liber, Simona Halep își continuă exercițiile în casă. Campioana de la Wimbledon le-a lansat cu acest prilej o provocare fanilro care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Într-un material video postat pe contul personal de Instagram, Simona Halep le-a împărtășit urmăritorilor unul dintre exercițiile cu care se menține în formă în această perioadă și i-a provocat pe fani să îi depășească recordul, de 32 de repetări în 45 de secunde.

„E timpul pentru provocarea mea: The Baseline Blitz! Credeți că reușiți să mă depășiți? Câte repetări puteți să faceți în 45 de secunde?”, a scris Simona Halep pe pagina de Instagram.

Provocarea Simonei Halep Sursa foto: Instagram

Trei luni fără tenis pentru Simona Halep

Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci oficial de tenis de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina, cu 3-6, 6-3, 7-6 (5), în finala turneului de la Dubai, cucerind al 20-lea trofeu din cariera sa.

Campioana noastră a revenit în România la sfârșitul lunii februarie, pentru a efectua perioada de recuperare de după accidentarea suferită la piciorul stâng, care a forțat-o să se retragă de la Doha și Indian Wells, înainte de anularea turneului din Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei de coronavirus. Totodată, a fost nevoită și ea să intre în autoizolare, perioadă în care s-a antrenat în casă și le-a împărtășit fanilor preocupările sale din această perioadă.

Dezamăgită că turneul de la Wimbledon pe care l-a câștigat în 2019 s-a anulat în acest an, ceea ce s-a întâmplat pentru prima oară după cel De-al Doilea Război Mondial, Simona Halep vede totuși partea pozitivă a lucrurilor.

„Voi fi campioană doi ani la rând”, a concluzionat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI