Un student din Rădăuți, atac la PSD. Ce și-a scris pe mașină

Un student din Rădăuți, atac la PSD. Ce și-a scris pe mașină
Protestele la adresa PSD continuă

În ianuarie 2017, la două săptămâni după investirea guvernului PSD-ALDE, condus de Sorin Grindeanu, au început o serie de proteste de stradă în românia față de munca guvernului. 2019, protestele continuă!

Protestele la adresa PSD continuă

Luna ianuarie a anului 2017, după investirea guvernului PSD-ALDE condus de Grindeanu, a adus o serie de proteste de stradă față de intențiile guvernului de a modifica legea grațierii și de a amenda Codul penal. În data de 18 ianuarie, au manifestat aproximativ 5.000 de oameni, din care 4.000 în București. La câteva zile după, protestele au luat amploare în toată România și în diaspora, îndeosebi pentru faptul că ministrul Justiției de la acea vreme, Florin Iordache, a anunțat prin intermediul mediei, în jurul orei 24 din data de 31 ianuarie, publicarea de către guvern în Monitorul Oficial a ordonanțelor privind grațierea unor fapte de corupție ți modificarea Codului penal. Protestele au rodit, iar acum în mulți cetățeni români zace un sentiment de dispeț față de Partidul Social Democrat.

Protestele la adresa PSD continuă. Un student din Suceava și-a scris pe mașină ”M**e PSD”
Câteva imagini de la protestele la adresa PSD de-a lungul vremii

Printre românii care nu privesc cu ochi buni partidul de la guvernare se numără și un student din Rădăuți. Teodor Fădur, în vârstă de 24 de ani, student al Facultății de Arhitectură, a apelat la o metodă inedită de protest vis-a-vis de gropile din oraș. Mai clar, tânărul a decis să-și scrie pe mașină ”M**e PSD”. „Sunt sătul de sistemul corupt. Sunt sătul să îmi rup maşina în gropile din oraş. Acţiunea a venit ca un răspuns la riposta celor din primărie.

Protestele la adresa PSD continuă. Un student din Suceava și-a scris pe mașină ”M**e PSD”
Teodor Fădur, în vârstă de 24 de ani, student al Facultății de Arhitectură, a apelat la o metodă inedită de protest vis-a-vis de gropile din oraș

După ce în oraş apăruseră mai multe cu , Primăria Rădăuţiului a cheltuit bani doar pentru acoperirea mesajelor ce îi deteriorau imaginea primarului, aceasta în condiţiile în care existau şi alte înscrisuri la câţiva centimetri distanţă, înscrisuri de care nu le-a păsat”, explică Teodor Fădur. Scopul acțiunii sale este: „Doresc să transmit următorul mesaj primarului din Rădăuţi: să văd cum mai ştergeţi acum!”, este mesajul lui Fădur, potrivit monitorulsv.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe