Prosoapele noi lasă scame pe piele? Trucul secret care te scapă de această problemă neplăcută

Prosoapele noi lasă scame pe piele? Trucul secret care te scapă de această problemă neplăcută
Prosoapele noi lasa scame pe piele Trucul secret care te scapa de aceasta problema neplăcuta

Ai cumpărat prosoape de calitate, dar lasă scame sau puf pe piele? Aceasta este o problemă obișnuită care are o soluție ușoară și economică. Cu această ocazie, îți explicăm cum să elimini scamele de pe prosoapele noi. Nu încerca să îndepărtezi puful cu mâna, nu are rost. Iată cât de repede prosoapele tale noi devin curate și fără fire, economisind timp și bani.

Cum se spală prosoapele în mod eficient

Prosoapele noi pot lăsa scame pe piele în momentul în care ștergi excesul de apă de pe tine. Primul lucru pe care trebuie să-l faci după ce le-ai cumpărat este să le pui în mașina de spălat, la program normal. Desigur, pentru a împiedica scamele să invadeze alte articole de îmbrăcăminte, indicat este să bagi singure prosoapele în mașina de spălat, fără haine. De asemenea, este important ca în această primă spălare să nu selectezi program scurt, deoarece doar o rotire nu va fi suficientă pentru îndepărtarea scamelor de pe prosoape.

Soluții pentru scamele lăsate de prosoapele noi

După prima spălare, puful încă mai există pe prosoapele tale, deci nu este timpul să le folosești. Trebuie să persiști, așa că înmoaie-le într-un lighean mare sau direct în cadă. Apa trebuie să acopere complet prosoapele.

Atunci când prosoapele sunt bine înmuiate în apă caldă, toarnă oțet, care are rolul de a usca puful, și sare, deoarece va fi responsabilă pentru răzuirea prosopului și îndepărtarea scamelor din prosoape . Pentru a spăla bine prosoapele mari, poți folosi o coadă de mătură. Va împiedica mirosul puternic de oțet să rămână pe mâini.

Așa le păstrezi curate și pufoase

Lasă prosoapele la înmuiat în acest amestec preț de două-trei ore, pentru rezultate maxime. După această perioadă, scoate prosoapele și pune-le înapoi în mașina de spălat, pentru o spălare nouă, de această dată scurtă, cu centrifugare și la o temperatură de 30 ° C. Odată ce programul s-a încheiat, lasă prosoapele la uscat. Vei observa cum au dispărut toate scamele!

Ce poți să faci cu o plasă de nylon sau bandă adezivă

În plus față de metoda tradițională pe care am explicat-o în etapele anterioare, există și alte trucuri care te vor ajuta să elimini puful din prosoapele noi. Spre exemplu, înfășoară-le într-o plasă de nylon și pune-le în uscător timp de aproximativ o jumătate de oră. După acest timp, scoate filtrul din aparat, curăță-l, pune-l înapoi și pornește din nou procesul de uscare. În cazul în care observi că există încă niște scame lipite pe prosop, îți recomandăm să folosești o rolă sau o bandă adezivă pentru a elimina excesul. Vei vedea cum dispar rapid!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI