Promoția majoră de la Kaufland România. Îți iei banii înapoi la final de an

Promoția majoră de la Kaufland România. Îți iei banii înapoi la final de an
Ce promotie are Kaufland pe final de an

Promoția majoră de la Kaufland România, pe final de an. Poți să cumperi și să îți primești banii înapoi. Kaufland termină anul cu vești bune pentru clienții săi și a hotărât să le ofere ceva special în ultimele zile din an. Kaufland a actualizat ofertele produselor comercializate în promoția Eticheta Galbenă. Iată ce presupune promoția.

Promoția majoră de la Kaufland România

Kaufland a creat o promoție pentru a vinde care au prețuri speciale în magazine și în toate magazinele și garantate ca având prețuri mai mici ca în alte magazine. Supermarketul a actualizat ofertele produselor vândute în promoția Eticheta Galbenă. Această promoție presupune comercializarea unor produse care au prețul mai mic decât în alte magazine din țară. Garanția vine cu promisiunea de a le da clienților banii înapoi dacă se constată că prețul pe care îl achiți când cumperi produsele aflate la promoție nu este cel mai mic, așa cum zice promoția.

Astfel, pe site-ul Kaufland, la secțiunea rezervată promoției produselor din Eticheta Galbenă se menționează condițiile în care ți se vor returna banii dacă găsești produsul mai ieftin la alte magazine concurente. Cu alte cuvinte, poți să cumperi produsul și să îți mai iei și banii înapoi.

De precizat este că Kaufland a împrumutat ideea de la cei de la Altex, iar în magazinele Kaufland se vor regăsi la rafturi marcaje specialecare indică produsele care fac parte din promoția Eticheta Galbenă. Teoretic, aceste produse au, garantat, cel mai mic preț de vânzare de pe piața din România.

Sub promoția Eticheta Galbenă de la Kaufland sunt peste 3000 de produse, așadar clienții au de unde alege, dacă promoția le va fi pe plac. Promoția Eticheta Galbenă se regăsește în toate magazinele Kaufland din țară, iar pentru a beneficia de ea, trebuie să fii posesorul unui card Kaufland.

Program Kaufland de Anul Nou 2022

Mâine, în ultima zi din anul 2021, ora deschiderii va varia între 6:00 și 7:00. Ora închiderii o să varieze, în intervalul orar 17:00 și 18:00, cu excepția magazinului din Fălticeni, care se va închide la ora 16:00.  Sâmbătă, 1 ianuarie 2022, toate magazinele Kaufland vor fi închise.

Sâmbătă, 2 ianuarie 2022, multe magazine Kaufland vor avea program scurt. Ora deschiderii va fi 9:00, iar ora închiderii o să varieze în funcție de magazin, în intervalul 16:00 – 18:00.

Magazine închise pe 2.01.2022 sunt în: Blaj, Sovata, Târnăveni. Retailerul a anunțat însă că există posibilitatea de a comanda online produsele folosind aplicațiile Tazz by eMag, Glovo, foodpanda.

Urmăriți Playtech.ro și pe