Programul Simonei Halep, dat peste cap! De ce s-a amânat revenirea ei pe teren

Programul Simonei Halep, dat peste cap! De ce s-a amânat revenirea ei pe teren
SImona Halep s-a văzut nevoită să își amâne revenirea pe teren din cauza condițiilor meteo

Simona Halep era aşteptată să joace azi primul meci oficial după o pauză de şase luni provocată de pandemia de coronavirus. În proba de dublu a turneului de la Praga, Halep şi Barbora Strycova aveau programat un meci cu Pavlyuchenkova / Kudermetova. Partida urma să înceapă în jurul orei 18:00, dar programul organizatorilor a fost dat peste cap de ploaie. Chiar când jocul premergător celui al Simonei se apropia de final, arbitrii au fost nevoiţi să întrerupă totul. Organizatorii au sperat că jocurile se vor putea relua după ce ploaia va înceta.

Ploaia afectează programul Simonei Halep! Obligată să joace două meciuri într-o zi, după o pauză de șase luni

A fost o scurtă perioadă fără precipitaţii, timp în care s-au trasat din nou liniile şi s-au jucat câteva puncte. Pentru ca apoi să se întrerupă din nou jocurile din cauza ploii. Organizatorii au anunţat anularea mai multor partide, dar au sperat până în ultima clipă că Halep va putea juca. În cele din urmă, forţaţi şi de predicţiile meteo, au anulat toate meciurile rămase de disputat.

În aceste condiţii, Simona Halep va fi obligată să joace două meciuri în cursul zilei de marţi. Va fi reprogramarea partidei de dublu, dar şi duelul cu Polona Hercog, din turul 1 la simplu. O situație deloc favorabilă pentru Halep, care ar fi preferat să aibă o revenire mai lină după cele șase luni de pauză.

O altă jucătoare din România a fost afectată de ploaia de la Praga. Elena Gabriela Ruse servea pentru set în fața Tamarei Korpatsch în momentul în care jocurile au fost întrerupte. Era un meci din ultima rundă a calificărilor, care a fost reprogramat pentru marți. Ruse ar putea fi pusă în situația de a juca și partida din turul 1 în aceeași zi. Asta în cazul în care reușește să o învingă pe Korpatsch și să treacă de calificări.

Urmăriți Playtech.ro și pe