Programul Carrefour de Crăciun și Revelion 2021. Când va fi deschis magazinul

Programul Carrefour de Crăciun și Revelion 2021. Când va fi deschis magazinul
Programul Carrefour de Crăciun și Revelion 2021

În contextul sărbătorilor de iarnă, dar și al vremurilor în care trăim, respectiv restricțiile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, magazinele Carrefour din întreaga țară vor funcționa după un program special de Crăciun și Revelion.

Program Carrefour de Crăciun și Revelion 2021

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că toate restricțiile implementate în contextul pandemiei de COVID-19 rămân valabile și pentru Crăciun și Revelion, subliind că efectivele Ministerului de Interne vor fi suplimentate în perioada sărbătorilor, iar cei care nu se conformează vor fi sancționați.

„Toate restricțiile care sunt acum în vigoare rămân în vigoare și de Crăciun, și de Anul nou. Însă aceste restricții nu sunt facultative, acestea sunt obligatorii. Este interesul fiecărui român să respecte aceste restricții pentru un motiv simplu – ca să nu ajungă el sau copilul lui sau părintele lui în spital. Atât de simplu este. Aceste măsuri sunt gândite pentru a ne proteja de boală. Ele trebuie respectate”, a spus șeful de stat.

Așadar, se recomandă ca sărbătorile să fie petrecute în familie, într-o formulă restrânsă, acasă. Pentru ele, trebuie făcute, totuși, câteva pregătiri, deși nu asidue precum anii trecuți, având în vedere numărul de oaspeți care ne vor călca pragul. Pentru a ne procura alimentele, avem nevoie de magazine, drept urmare trebuie să știm programul după care acestea vor funcționa.

În calendarul 2020 au mai rămas doar două zile libere: vineri, 25 decembrie – Crăciunul – și sâmbătă, 26 decembrie – a doua zi de Crăciun. În ceea ce privește zilele libere de Revelion, sărbătoarea va avea loc în noaptea de joi spre vineri, așa că românii vor avea două zile libere, pe 1 și 2 ianuarie. Pentru a veni în sprijinul populației, încurajând ideea ca oamenii să meargă la cumpărături înainte de Revelion, conducerea lanțului de magazine Carrefour a hotărât ca programul magazinelor să fie unul special.

Program 

  • 26 -30 decembrie: 07:00-21:00;
  • 31 decembrie: 07:00-18:00;
  • 1 ianuarie: închis;
  • 2-15 ianuarie: 07:00-21:00.

Trebuie menționat că, în funcție de eventuale noi restricții sau în funcție de locația magazinului, programul Carrefour de Revelion poate varia în funcție de oraș. Pentru informații cât mai precise referitoare la acesta, clienții sunt rugați să acceseze site-ul www.carrefour.ro și să selecteze magazinul Carrefour în care urmează să meargă la cumpărături.

Arafat, despre cum vor petrece românii sărbătorile de iarnă în acest an

„De sărbători, gândiți-vă la sănătatea dumneavoastră, a familiei dumneavoastră și a celor în vârstă. Încercați cât de mult posibil să limitați numărul celor cu care va întâlniți”, a spus Arafat.

„Toate limitările care au fost până acum rămân mai departe. Petreceri în stradă, nu. Pârtiile sunt deschise dar respectând toate regulile care se aplică în jurul lor, la restaurante, hoteluri, distantarea fizică”, a completat oficialul.

„Nu vor fi festivități. Putem să punem multe ipoteze. Regulile sunt clare. Cei care vor intra în contact cu mai multe persoane se pun pe ei în pericol, recomandarea este să se evite aceste acțiuni”, făcând referire la posibilitatea ca oamenii să poată ieși la miezul nopții pe stradă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI