Moarte tragică înainte de Crăciun. Un bărbat a fost ucis cu sânge rece în scara blocului. Cine sunt criminalii

Moarte tragică înainte de Crăciun. Un bărbat a fost ucis cu sânge rece în scara blocului. Cine sunt criminalii
Crimă teribilă în Hunedoara. Bărbat, ucis cu sălbăticie în scara blocului Sursă foto ilustrativă: targovistenews.ro/Marius Buga

Siguranța cetățenilor este inexistentă în ziua de azi, exemplul cel mai recent fiind cazul unui bărbat din Hunedoara, ucis în scara blocului. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, venise în vizită la rude, dar nefericire, acesta nu a mai apucat să le pășească pragul.

Cine sunt principalii suspecți

Scările de bloc au devenit câmp de atac pentru mulți agresori, dat fiind faptul că sunt destul de izolate, iar victimele nu au posibilitatea să se apere. Cazul petrecut în Hunedoara a șocat o țară întreagă, mai ales că presupușii atacatori sunt doi tineri, cu vârste de 17, respectiv 19 ani, care nu au avut nicio legătură cu bărbatul atacat. Adică, pur și simplu au omorât un bătrân nevinovat din plictiseală și de divertisment, cel mai probabil.

Cei care au descoperit victima au fost vecinii, care au apelat imediat la 112. În câteva minute, un echipaj medical a sosit la fața locului, preluând victima și transportând-o la cea mai apropiată unitate medicală. Din păcate, în scurt timp bărbatul a murit la spital.

Ce au descoperit polițiștii

Potrivit primelor informații transmise de autorități, agresorii nu au sustras niciun bun din posesia bărbatului, astfel că, motivul crimei este cu atât mai greu de înțeles și explicat.

„Bărbatului se pare că nu i-au fost furate bunuri sau valori, acesta fiind preluat de un echipaj medical și transportat la o unitate medicală.

Ulterior, din păcate, bărbatul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor efectuate au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de cei bănuiţi de comiterea faptei: doi tineri din municipiul Vulcan, în vârstă de 17 şi 19 ani.

Cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

În cauză, magistraţii Judecătoriei Petroșani au emis mandatele de arestare preventivă faţă de cei doi, pentru o perioadă de 30 zile”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, potrivit zhd.ro.

Femeie ucisă în scara blocului, în Brașov

Un alt caz similar a avut loc la Brașov, în urmă cu o lună. O femeie din municipiul Săcele, județul Brașov, a fost găsită moartă într-o scară de bloc. Inițial a fost luată în calcul ipoteza sinuciderii, dar ulterior, anchetatorii au identificat mai multe urme de violență pe trupul său.

În urma necropsiei, anchetatorii au descoperit că femeia fusese ucisă cu sânge rece, iar autorul crimei a fost un tânăr în vârstă de 24 de ani. Agresorul a fost reținut după două zile, urmând să ajungă în fața instanței cu propuenre de arestare preventivă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI