Program TV: Ce difuzează Antena 1, joi, în loc de Next Star. Emisiunea lui Dan Negru, suspendată

Program TV: Ce difuzează Antena 1, joi, în loc de Next Star. Emisiunea lui Dan Negru, suspendată

Se modifică grila de prograame a postului Antena 1. Astfel că, emsisiunile își schimbă programul de difuzare, în condițiile în care unele dintre acestea au fost chiar suspendate din cauza epidemiei de Covid-19.

Program TV: Ce difuzează Antena 1, joi, în loc de Next Star

Conform noului program, show-ul Asia Express va fi, de săptămâna viitoare, tot de la ora 20:00, având patru zile pe săptămână de difuzare, respectiv duminică, luni, marți și miercuri. Astfel, va lua locul serialului ”Sacrificiul” ale cărui filmări au fost suspendate, ca măsură de prevenție, în contextul pandemiei de coronavirus.

Dar, cu toate acestea, Sacrificiul, serial produs de Ruxandra Ion, nu va ieși de tot din grila Antenei 1, ci va fi mutat mult mai târziu, tot miercurea, doar că de la ora 22.00.

Ca o diferență, serialul va fi mai scurt, va fi difuzat doar un episod de 45 de minute, în loc de trei episoade cât se dădeau până acum.

Ce programe îi locul emisiunii lui Dan Negru

Emisiunea lui Dan Negru însă, și anume, Next Star, a ieșit din grila de programe după doar o ediție de difuzare, iar filmările au fost oprite din același motiv, potrivit paginademedia.ro.

În locul emisiunii Next Star a lui Dan Negru, de joi seara, vor fi filme. După film, din data de 26 martie, postul Intact va avea emisiunea ”The Wall-Marele Zid”. Acest quiz show vine cu ediții din sezonul doi, filmate cu mai mult timp în urmă, doar că nu au fost difuzate până acum pe micul ecran. De asemenea, programul de vineri și programul de sâmbătă va rămâne neschimbat.

În serile de vineri, telespectatorii Antenei 1 pot viziona tot filme, iar în zilele de sâmbătă, telespectatorii pot vedea în prime-time emsiunea iUmor, cu Delia, Cheloo și Bendeac în rolul de jurați.

De asemenea, pe fondul epidemiei de coronavirus, filmările pentru show-urile Chefi la cuțite, Next Star, Sacrificiul sau noua emisiune de dating a lui Liviu Vârciu au fost oprite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI