Program Kaufland de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie

Program Kaufland de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie
Programul complet al magazinelor Kaufland pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie.

Ca să afli ce program are magazinul Kaufland din apropierea casei tale, poți să urmărești postările rateilerului, care se găsesc pe pagina oficială a magazinului. Ce program a anunțat Kaufland pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie, premergătoare sărbătorilor pascale ?

Programul complet al magazinelor Kaufland pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie

Deoarece creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele în perioada  în perioada 19-21 aprilie 2020, magazinele Kaufland au anunțat că vor avea un program special de funcționare în perioada 13-20 aprilie 2020.

Programul de funcționare din perioada de dinaintea sărbătorilor pascale, dar și programul de Paște a fost anunțat de către companie pe site-ul său.

Programul magazinelor Kaufland

Toate magazinele Kaufland vor funcționa după programul următor în următoarea perioadă:

  • Programul din perioada 13-14 aprilie:  de la 07:30 până  la 22:00.
  • Programul din perioada 15-17 aprilie:  de la 07:30 până la 22:00
  • Programul de pe 18 aprilie: de la 07:30 până la 16:00.
  • Programul de pe 19 aprilie: magazinul va fi  închis.
  • Programul de pe 20 aprilie: de la 09:00 până la 15:00.

Pentru informații cât mai exacte referitoare la programul fiecărui magazin Kaufland de Paste 2020, clienții sunt rugați să intre aici sau să acceseze site-ul www.kaufland.ro și  să caute orașul și magazinul Kaufland dorit, în care urmează să vină la cumpărături.

nteriorul unui magazin Kaufland.
Programul complet al magazinelor Kaufland pentru zilele de 17, 18, 19 și 20 aprilie.

Măsuri luate de magazinele Kaufland

Din cauza epidemiei de coronavirus în care se află țara noastră, dar și a sărbătorilor pascale care urmează, printr-o ordonanță de urgență li s-a impus agenților economici să prelungească programul de funcționare al magazinelor de alimente, dacă este cazul,  în zilele de 17 și 18 aprilie, zile premergătoare Sărbătorilor pascale, pentru ca toată lumea să reușească să facă cumpărăturile necesare.

După cum bine știm, din cauza situației de urgență cauzată de prezența virusului Covid 19 și în țara noastră, magazinele au impus niște măsuri speciale, pentru a împiedica răspândirea acestui virus. De aceea, nu mai este permis accesul unui număr mare de oameni în interiorul magazinelor, concomitent. De cele mai multe ori se stă la coadă, apoi intră câte 3, maxim 5 oameni, pentru aprovizionare.

Deciziile privind programul magazinului Kaufland

Cum era de așteptat, și magazinele Kaufland se vor adapta noilor reguli și măsuri și vor sprijini clienții magazinelor prelungind programul în așa fel încât totă lumea să reușească să achiziționeze cele necesare.

Așadar, magazinele Kaufland vor fi închise în totalitate doar în prima zi de Paște, aceasta fiind singura zi liberă a angajaților, iar în a doua zi de Paște, magazinele vor fi deschise, dar vor avea un program mai scurt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI